Lefkos

  • • Afslapning i fokus
  • • Malerisk landsby

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Rejs til Lefkos og lad tiden gå i stå et øjeblik. Denne lille fiskerby er et godt sted for dig, som bare ønsker at slappe af.Fakta om Lefkos

Transfer

Til Lefkos tager det ca. 45 min. Ventetid i lufthavnen på ca. 1-1,5 time kan forekomme ved ankomst. Rejseleder fra Apollo følger ikke med på transferen.

Strande

Lefkos har fire dejlige sandstrande at vælge mellem. Øen har i alt 35 badestrande, alt fra små badebugter til hvide sandstrande.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 18°c
8,6 ud af 10 Lefkos
Vores gæsters vurdering, Baseret på 465 anmeldelser

Andre byer Karpathos

Karpathos by

Karpathos by, også kaldet Pigadia, er øens største by. Det er også et af ​​Karpathos mest populære steder - ikke mindst på grund af den fire kilometer lange Pigadiastrand. Byen byder også på mange fine restauranter langs strandpromenaden.

Amopi

Ferieidyllen Amopi lokker med afkobling i ro og mag. Her venter skønne dage med sol, bad og lækker græsk mad på tavernen!