Betingelser for 'Rejseforsikring tillæg'

Bemærk at Goudas rejseforsikring kun gælder for personer med bopæl i Danmark. Dit policenummer er det samme som dit bookingnummer. Har du købt en årsrejseforsikring er dit policenummer identisk med bookingnummeret hvorpå du købte din årsrejseforsikring.

Du kan med fordel hente et Traveller’s Safety Card her, som kan udskrives og medbringes på rejsen. Anfør dit bookingnummer (policenummer) på dit Safety Card og her ser du også telefonnummeret til Goudas alarmcentral (Tlf.: 33 15 60 60).

Er du fyldt 70 år?

Hvis du er fyldt 70 år, og har du bestilt en Gouda Rejseforsikring, kræves der ikke længere helbredserklæring ved rejser til EU/EØS lande. Går rejsen dog til øvrige lande skal du fortsat udfylde en helbredserklæring og indsende til Gouda Rejseforsikring forud for hver rejse (med mindre rejsen går til Sverige, Norge, Finland og Island). Gouda skal godkende helbredserklæringen, for at forsikringen er gældende. Helbredserklæringen skal fremsendes til Gouda Rejseforsikring senest 14 dage før afrejse, og det tager normalt 5 arbejdsdage at behandle den. Du kan læse mere om helbredserklæring og hente blanketten her:
Download helbredserklæring for rejsende over 70 år (pdf) »

Har du en kronisk eller eksisterende lidelse/sygdom?

Har du en kronisk eller eksisterende lidelse/sygdom, er det en god idé at søge om forhåndsgodkendelse hos Gouda for at få afklaret om du vil være dækket for lidelsen eller følger af denne på din rejse. Læs mere her »

De fulde betingelser

Se de almindelige betingelser for pakkerejser »