Hilton Garden Inn Mall of the Emirates

Hotel Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har en perfekt beliggenhed i Dubai Al Barsha, hvis du vil besøge både Dubai Downtown og Dubai Marina. Hotellet ligger kun nogle få minutters gang fra det enorme shoppinggalleri Mall of the Emirates. I midten af hotellet er der et lille poolområde, og to gange om dagen kører der en bus gratis til Jumeirah Beach.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

sød personaler
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 15 km
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hilton Garden Inn Mall of the Emirates ligger poolområdet i midten af hotellet, hvilket udgør en skyggefuld oase. Rundt om den temperaturregulerede pool, der har en børnesektion, findes så solstole og parasoller. Morgenmad og middag serveres på buffetrestauranten The Garden Grille. På The Garden Bar kan du se sport og nyde nogen at drikke. På hotellet findes også The Shop, der er åben døgnet rundt, og hvor du kan købe drikkevarer, sandwiches og snacks

Gratis wifi på hele hotelområdet. Gratis mindre fitnessrum. Spa mod betaling. Gratis vaskemaskine og tørretumbler kan benyttes. Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis hotelbus to gange om dagen til Jumeirah Beach. Gåafstand til Mall of Emirates.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Helpension

Tilkøber du måltider serveres middagen enten som buffet eller fra en fast menu.

Alle hoteller i Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Mercure Barsha Heights

På Mercure Barsha Heights bor du i rummelige lejligheder eller suiter på et moderne hotel med en perfekt beliggenhed i Dubai. Byens attraktioner og underholdning er inden for rækkevidde, og til afslappende dage tilbyder hotellet pool samt spa-behandlinger og flere restauranter. Her får du en skøn ferie!