Golf på Gran Canaria

Book en golfrejse til Gran Canaria og spil golf på golfbaner i topklasse! De fleste af golfbanerne ligger omkring de store turistområder, hvor en af ​​de mest berømte er "Bandama Golf", opkaldt efter den tilstødende vulkan. Her kan du læse mere om, hvad du ikke må gå glip af på golfbanen på Gran Canaria!

Golfrejse til Gran Canaria

Gran Canaria er en af ​​de nordiske landes mest populære destinationer, når det kommer til golf. Her venter spændende golfbaner med alt fra magiske udsigter over Atlanterhavet til golfbaner beliggende ved siden af ​​et vulkankrater. De fleste baner ligger ved de store turistområder, så efter dagens golfrunde er der altid tæt på restauranter og forlystelser.

Vejret på Gran Canaria

Gran Canaria byder på dejlige temperaturer året rundt, så det er altid hyggeligt at spille golf her! Det er varmest i sommermånederne, med en temperatur på omkring 25 grader. Om vinteren kan temperaturen nå dejlige 19-20 grader, så en golfrejse i vintermånederne er ikke noget problem på Gran Canaria.

Book golfrejse til Gran Canaria

Med vores søsterselskaber Golf Plaisir og svenske Out Of Bounds kan du rejse på golfrejse til Gran Canaria. Her kan du vælge mellem forskellige pakker, hvor fly, hoteller, greenfee og meget mere er inkluderet i prisen.

Golf på Salobre Golf

Book golfrejse til Gran Canaria


Populære golfbaner på Gran Canaria

Salobre Golf

På Salobre Golf på Gran Canaria finder du to golfbaner; Gammel bane og ny bane. Old Course er tilpas udfordrende, vælg mellem 9 eller 18 huller. The New Course er sværere, men efter første runde vil de fleste gerne planlægge deres spil og prøve igen. På hotel Salobre Hotel & Resort bor du lige ved golfbanen.  

Meloneras Golf

Meloneras Golf er muligvis den dyreste golfbane på Gran Canaria, hvilket skyldes dens utrolige beliggenhed lige ved havet. Golfspillere vender tilbage hertil år efter år for en udfordring på en magisk bane.

Real Club de Golf de las Palmas

Den klassiske golfbane Real Club de Golf de Las Palmas, også kaldet "Bandama", er en kendt favorit. Klubben er en af ​​Spaniens ældste og ligger højt oppe ved siden af ​​et vulkankrater. Udsigten er magisk, men man skal passe på med at ende "out of bounds".

Anfi Tauro Golf

På Gran Canarias solrige sydvestkyst ligger Anfi Tauro Golf. Her venter dramatisk natur og fantastisk udsigt over havet. Hullerne bugter sig mellem klipper og klipper og byder bestemt på en oplevelse.