Oplevelser i Las Palmas

I Las Palmas venter en kombination af dejligt strandliv og ægte bypuls med trendy tapasbarer, butikker og grønne parker. Det er ikke for ingenting, at byen er blevet kaldt Spaniens svar på Rio de Janeiro! Her er vores top 5 tips til, hvad du ikke må gå glip af under din rejse til Las Palmas!

Tapas night i Las Palmas

1. Charmerende La Vegueta

Den gamle bydel i Las Palmas, La Vegueta, skuffer ikke. Gå en tur rundt blandt historiske bygninger med et charmerende spansk kolonistil, besøg et museum eller slå dig ned på en hyggelig restaurant.

I La Vegueta kan du beundre den mægtige Santa Ana-katedral fra det 15. århundrede. Santa Ana var den første katedral, der blev bygget uden for det europæiske fastland.

I bydelen La Vegueta ligger også Columbus' hus, Casa de Colon, som er en af ​​Las Palmas' smukkeste bygninger. Det siges, at Christopher Columbus boede her, mens han fik repareret sine skibe i 1492. Huset er nu et museum, hvor man kan lære mere om søfart og opdagelsesrejsende.

2. Tapasaften i Vegueta

Om torsdagen er det kanarisk after work i det gamle Vegueta-kvarter i Las Palmas, og mange barer og udendørs restauranter tilbyder tapas til en rigtig god pris! Ægte, folkelig og godt! Vær der i god tid, hvis du ønsker et bord.

Columbus' hus i Vegueta Columbus' hus i Vegueta

3. Las Canteras

Midt i byen strækker den kilometerlange, gyldengule strand Las Canteras sig. Stranden er et naturligt samlingspunkt for morgenløbere samt surfere og badegæster. Faktisk sker der altid noget her og på den tilhørende strandpromenade – 24 timer i døgnet. Her kan du læse alt om Las Canteras Stranden.

4. Catalina-parken

Øst for Las Canteras-stranden ligger kvarteret Santa Catalina. Her ligger den berømte Catalina Park, der måske mest minder om et torv med blomster og palmer, og hvor meget af byens underholdning er koncentreret. Hver søndag kl. 08.00-14.00 er der marked i Catalina-parken.

5. Karneval i Las Palmas

Du må heller ikke gå glip af karnevalet i Las Palmas – årets vildeste fest, som finder sted i forbindelse med askeonsdag (feb.-marts) hvert år med højdepunkter som kroning af karnevalets dronning og sardinens begravelse. 


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria, find og book en rejse til Gran Canaria eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Gran Canaria

Hvad kan man lave på Gran Canaria? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Gran Canaria!

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria

Gran Canaria

  • Dejlige strande
  • Hoteller for enhver smag
  • Mægtige naturoplevelser
Læs mere om Gran Canaria

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her