Gran Canarias bedste strande

Glitrende hav og sand mellem tæerne. På Gran Canaria finder du nogle af Spaniens bedste strande. Her er variationen også stor - du finder nemlig alt fra børnevenlige strande, strande der er paradis for surfere, naturiststrande og mægtige ørkenstrande.

Las Canteras i Las Palmas Las Canteras i Las Palmas

1. Las Canteras – citystrand 

Las Canteras er den brede, gyldne sandstrand midt i Las Palmas. Stranden syder af liv fra morgen til aften, og her sker altid noget! En stor del af stranden er beskyttet af et naturligt stenrev, som forhindrer store bølger i at komme ind. Ved den sydlige spidst, uden for revet, holder surferne til. Hvis du vil have en pause fra solen, kan du begive dig ud på strandpromenaden, der er omgivet af fiskerestauranter, caféer og isbutikker.

2. Anfi Beach – Gran Canarias svar på Bahamas 

Lille, lavvandede Anfi Beach mellem Arguineguin og Puerto Rico er en af vores absolutte favoritstrande på Gran Canaria. Det hvide sand der er med til at give vandet dets herlige turkisblå tone, er blevet fragtet hele vejen fra Bahamas. Vil du slappe af med en forfriskende drink på stranden, er der flere trendige strandklubber i nærheden, som fx Moroa Club de Mar og Anfi Beach Club.

Playa de Amadores nær Puerto Rico Playa de Amadores nær Puerto Rico

3. Playa de Amadores – den hvide strand

Amadores er den postkortsmukke strand lige vest for Puerto Rico. Den hvide sandstrand er en halvkilometer lang og ligeså bred som en fodboldbane. Her er der lavvandet uden store bølger, fordi to moler fungerer som bølgebrydere - perfekt til små børn. Sandet er fra Caribien og er altid behageligt at gå barfodet på - selv når der er rigtig varmt. 

4. Playa del Cura – den sorte strand

Et stenkast fra Amadores ligger dette lille fredelige sted. Stranden er naturlig og består af lavasand og småsten. En fin strandpromenade går langs stranden, og hotellerne ligger på rad og række.

5. Puerto Rico – øens mest solsikre strand

Sandstranden i Puerto Rico er en halv kilometer lang og er øens mest solsikre strand. Stranden beskyttes af bølgebrydere, så her trives børnefamilier og andre, der elsker det rolige vand. Her er også mange vandaktiviteter på stranden, fx jet ski, paragliding eller vandcykler.

Maspalomas-dynerne på Gran Canaria Maspalomas-dynerne på Gran Canaria

6. Maspalomas – unik ørkenstrand

Maspalomas' sanddyner er noget helt specielt! Det er et fredet område, hvor mange tager hen for at vandre op og ned af de smukke sanddyner. Når du kommer bagom dem, venter der et ægte strandparadis. Her er også flere naturistområder, men også mange familievenlige strandområder. 

7. Playa del Inglés – lang, bred og bølget

Stranden i Playa del Ingles skuffer ikke. Og især ikke de lidt større børn, der kan svømme, og som elsker at hoppe i bølgerne! Den brede, bløde sandstrand er hele otte km lang. På vandsportscenteret kan du leje vandcykler, og der er også mulighed for at prøve de klassiske bananbådsture. Der er også tre badebugter, der støder op til stranden, hvor der er roligt vand.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria, find og book en rejse til Gran Canaria eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Gran Canaria

Hvad kan man lave på Gran Canaria? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Gran Canaria!

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria

Gran Canaria

  • Dejlige strande
  • Hoteller for enhver smag
  • Mægtige naturoplevelser
Læs mere om Gran Canaria

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her