Black Friday er slut for denne gang

Black Friday er slut for denne gang. Næste gang der er Black Friday er 25. november 2022. Hvis du ikke vil gå glip af Apollos tilbud på Black Friday og alle andra tilbud, så anbefaler vi dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så meddeler vi dig næste gang vi har et tilbud du ikke må gå glip af.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Du kan når som helst afmelde nyhedsmailen via linket i bunden af nyhedsmailen.

Håndtering af personlige oplysninger

Når du vælger at modtage Apollo Rejsers nyhedsbrev, så gemmer vi dit navn og din e-mail for at kunne sende nyhedsbrevet ud til dig. Vi gemmer også oplysninger omkring hvilken mail, du vælger at læse, hvad du klikker på og hvilke tilbud, som du er interesseret i.

 

Apollo Rejser stræber altid efter at kunne tilbyde den perfekte rejse til lige netop dig. Oplysninger omkring din rejsehistorik, dine præferencer samt hvordan du anvender vores nyhedsbrev, bruges derfor til at tilpasse indholdet i det, vi sender ud til dig. Til at håndtere dette bruger vi Fresh Relevance. På den måde kan Apollo Rejser give dig relevante informationer og tilbud, der passer til dine interesser.

Vi anvender også oplysningerne til at analysere, udvikle og forbedre vores kommunikation, produkter og tjenester.

Du kan når som helst framelde dig vores udsendelser via linket i bunden på hvert nyhedsbrev. Apollo Rejser gemmer kun dine kontaktoplysninger og sender nyhedsbrev ud til dig, så længe du selv ønsker det.

Vil du vide mere omkring, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger? Læs den fulde fortrolighedspolitik her


Flere tilbud & tips

Se vores andre tilbud eller bestil en afbudsrejse

Prøv BookBeats lydbøger

Hvad er bedre end at tilbringe ferien med en god bog? Prøv BookBeat gratis i 40 dage og lyt på lydbøger direkte fra din tablet eller telefon.

Tilmeld dig her

Aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Se alle vores tilbud

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Book en afbudsrejse

Hvorfor hedder det Black Friday?

Black Friday er en shoppingdag med rødder fra USA, som de seneste år har vokset sig stor også i Danmark. Fænomenet Black Friday siges at være opstået i Philadelphia, hvor navnet beskrev de store trafikproblemer, der opstod dagen efter Thanksgiving, netop på grund af den store mængde shopping-hungrende amerikanere. I 1950'erne begyndte folk at melde sig syge dagen efter Thanksgiving for at få en lang weekend med tid til at købe julegaver. I dag er Black Friday en verdenskendt shoppingdag. Lige så elsket som hadet!

Black Friday på apollorejser.dk

I løbet af de seneste år har vi hos Apollo også valgt at slå til med gode tilbud lige på Black Friday. Vores Black Friday-tilbud er rejser til mange af vores mest populære destinationer, såsom Grækenland, Kroatien, Albanien og Spanien til meget fordelagtige priser.