Black Friday

Apollos Black Friday tilbud


Nu er Black Friday slut i år. Vi ses til Black Friday 2021!

Hvis du gik glip af dette års presale, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor og få mange andre gode tilbud i løbet af året. Så kan du også komme først i køen til næste års Black Friday hos Apollo!

Du kan når som helst afmelde nyhedsmailen via linket i bunden af nyhedsmailen.

Håndtering af personlige oplysninger

Når du vælger at modtage Apollo Rejsers nyhedsbrev, så gemmer vi dit navn og din e-mail for at kunne sende nyhedsbrevet ud til dig. Vi gemmer også oplysninger omkring hvilken mail, du vælger at læse, hvad du klikker på og hvilke tilbud, som du er interesseret i.

Apollo Rejser stræber altid efter at kunne tilbyde den perfekte rejse til lige netop dig. Oplysninger omkring din rejsehistorik, dine præferencer samt hvordan du anvender vores nyhedsbrev, bruges derfor til at tilpasse indholdet i det, vi sender ud til dig. Til at håndtere dette bruger vi Fresh Relevance. På den måde kan Apollo Rejser give dig relevante informationer og tilbud, der passer til dine interesser.

Vi anvender også oplysningerne til at analysere, udvikle og forbedre vores kommunikation, produkter og tjenester.

Du kan når som helst framelde dig vores udsendelser via linket i bunden på hvert nyhedsbrev. Apollo Rejser gemmer kun dine kontaktoplysninger og sender nyhedsbrev ud til dig, så længe du selv ønsker det.

Vil du vide mere omkring, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger? Læs den fulde fortrolighedspolitik her

Hvorfor hedder det Black Friday?
Black Friday er en shoppingdag med sine rødder fra USA, der de seneste år er blevet større og større i Danmark. Black Friday menes at stamme fra Philadelphia, hvor navnet beskrev de største trafikforstyrrelser, der ville opstå dagen efter Thanksgiving på grund af den store mængde shopping-sultne amerikanere. I 1950'erne begyndte folk at melde sig syge dagen efter Thanksgiving for at give sig selv en lang weekend og for at kunne handle julegaver. I dag er Black Friday en berømt shoppingdag over hele verden.

Book en rejse tur på Black Friday på apollorejser.dk
I de senere år har vi hos Apollo også valgt at komme med gode tilbud på Black Friday. Vores Black Friday-tilbud inkluderer normalt rejser til mange af vores mest populære destinationer, såsom Grækenland, Kroatien, Albanien og Spanien med afrejse i forskellige perioder på året til meget fordelagtige priser.
Nu er Black Friday slut i år. Vi ses til Black Friday 2021!