Black Friday er tilbage den 29. november 2024

Black Friday er snart tilbage, men du må vente lidt med de billige rejser lidt endnu. Næste gang der er Black Friday er 29. november 2024. Hvis du ikke vil gå glip af Apollos tilbud på Black Friday og alle andre tilbud, så anbefaler vi dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så meddeler vi dig så snart vores Black Friday tilbud er klar!


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Hvorfor hedder det Black Friday?

Black Friday er en shoppingdag med rødder fra USA, som de seneste år har vokset sig stor også i Danmark. Fænomenet Black Friday siges at være opstået i Philadelphia, hvor navnet beskrev de store trafikproblemer, der opstod dagen efter Thanksgiving, netop på grund af den store mængde shopping-hungrende amerikanere. I 1950'erne begyndte folk at melde sig syge dagen efter Thanksgiving for at få en lang weekend med tid til at købe julegaver. I dag er Black Friday en verdenskendt shoppingdag. Lige så elsket som hadet!

Black Friday på apollorejser.dk

I løbet af de seneste år har vi hos Apollo også valgt at slå til med gode tilbud lige på Black Friday. Vores Black Friday-tilbud er rejser til mange af vores mest populære destinationer, såsom Grækenland, Kroatien, Albanien og Spanien til meget fordelagtige priser.