Rejsetips til Paris

Rejsetips til Paris

Her får du vores bedste rejsetips til Paris, så du kan blive inspireret til, hvad du kan opleve på din ferie. Vi giver dig de bedste rejsetips med de mest interessante seværdigheder og aktiviteter i Paris.

Book din rejse til Paris

 

Hvad skal du lave i Paris?

Hvad end du vælger at få tiden til at gå med på din rejse til Paris, så findes der altid mange ting at tage sig til. Besøg det store museum Louvre, udforsk Triumfbuen eller tag en hyggelig vandretur langs Seinen.

Læs mere her

Eiffeltårnet i Paris

Eiffeltårnet er en verdens mest kendte bygninger og er et statsligt symbol for Paris med en højde på 324 meter over jorden. Uanset hvem du besøger Paris med, så er Eiffeltårnet et must!

Læs mere

Montmartre i Paris

I det 18. arrondissement nord for centrale Paris ligger den fine by Montmartre. Her kommer du væk fra byens mylder og kan bruge dagen på at snuse rundt i de brostensbelagte gader.

Læs mere om Montmartre her

Oplevelser i Paris

At slentre rundt i i Paris er en oplevelse i sig selv med de smukke kvarterer, storslåede bygninger og berømte seværdigheder i alle byens hjørner. 

Læs om oplevelser i Paris her

Restauranter i Paris

Paris er en rigtig madby med utallige restauranter, både anerkendte og skjulte perler. Her giver vi dig nogle af vores personlige favoritrestauranter i Paris.

Få tips til de bedste restauranter i Paris her

Disneyland Paris

Tag hele familien til Disneyland Resort Paris på et rigtigt eventyr og slip fantasien løs. Her er alle børn og voksnes favoritter fra Walt Disneys fantastiske verden!

Læs mere om Disneyland Paris

Centre Pompidou

Et nationalmuseum for fransk moderne kunst i det centrale Paris er spændende at besøge. Museet er fra 1977 og er opkaldt efter president George Pompidou, som besluttede at bygge museet.

Læs mere om Centre Pompidou

Louvre og Notre Dame

Paris er en meget nem by at komme rundt i til fods – og du oplever og ser meget på din vej. Nyd de mange cafeér og nyd en tur langs Seinen. Det er en oplevelse i sig selv. Oplev både Notre Dame og det fantastiske Louvre museum.

Læs mere