Disneyland Paris,

Disneyland i Paris

Tag hele familien til Disneyland Resort Paris på et rigtigt eventyr og slip fantasien løs. Her er alle børn og voksnes favoritter fra Walt Disneys fantastiske verden. Prøv de mange attraktioner, spis på sjove temarestauranter og gå rundt i de smukke områder. Blot 32 km fra Paris ligger en drømmeverden, som tager hele familien på en fantasirejse med uforglemmelige minder.

Disneyland Resort Paris er opdelt i to større temaparker: Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

Disneyland® Park

(Åbningstider: kl. 10:00 - 23:00)

Attraktioner i Disneyland Paris

Med mere end 50 attraktioner og oplevelser er her noget for alle. Her er f.eks. Torneroses slot, Pocahontas indianerby, Vilde Vesten jernbaner som tager hele familien rundt mellem alle attraktioner, eller den nye bjerg- og dalbane Space Mountain: Mission 2.
Bliv skudt ud af den 36 meter lange kanon langt ud i rummet på en rejse forbi passerende planeter og asteroider. Tyngdekraften forsvinder, og man flyver gennem mørket og de blinkende stjerner. For de lidt mindre er der et stort antal tilpassede attraktioner som f.eks. It's a small world – en rolig bådtur som tager dig gennem en smuk tunnel med syngende fantasifigurer og mini-verdener. Besøg også Peter Pans verden (Peter Pan's Flight) og hils på pirater, havfruer og indianere.

Underholdning

I Disneyland Paris kan alle i familien deltage i sjove aktiviteter. Har du altid drømt om at møde karakterer fra Starwars? Så kan du gøre det her! Den store Disney-parade er en farverig dansefest, hvor man kan se de store karakterer og deres venner. Ved dårligt vejr kan programmet ændres, da paraden er udendørs.

Mad og drikkevarer i Disneyland Paris

Der er et stort antal steder, man kan spise. Med mere end 60 restauranter, caféer og fastfood er her noget for enhver smag. Rum-pizza på Buzz Lightyear’s Pizza Planet Restaurant eller en luksusmenu i riddermiljø på a la carte-restauranten Auberge de Cendrillon. På de populære restauranter bør man booke bord i forvejen.

Når de er tid til is, anbefaler vi The Gibson Girl Ice Cream Parlour med is fra Ben & Jerry’s. For gæster med madallergi har Disneyland Resort Paris yderligere information (på engelsk).

Walt Disney Studios® Park

(Åbningstider: kl. 10:00 - 21:00)

På Walk Disney Studio® Park kan gæster se og opleve hemmelighederne bag filmene – både animerede som almindelige film. Lær om specialeffekter skabt digitalt til f.eks. Biler, Toy Story og Spiderman.

Attraktioner

På Disney Junior Live on Stage: Get Up and Dance! kan de mindste gæster møde favoritter, som Mickey Mouse, Minnie Mouse og Fedtmule, i en magisk forestilling med dans, sang og skønne scener. Forestillingen varer i 20 minutter.

På Art of Disney Animation® kan børnene selv skabe egne animationer og tegnede kortfilm. Lær mere om hvordan Walt Disney skabte magi i i de tegnede figurer med stemmer og lydeffekter. Inspiration og viden blandet med leg og læring.

Disneyland Paris

Underholdning

I Animagique® har Anders And stjålet Minnie Mouse nøgle og publikum drages ind i et herligt eventyr. hvor Løvernes Konge, Dumbo og Den lille havfrue slippes løs i deres eget eventyr.

CinéMagique er en hyldestforestilling for 100 års jubilæet for film som fortællerform, hvor man følger rejsen fra sort-hvid stumfilm til dagens digitale specialeffekter og animationer. Filmkaraktererne hopper ned fra lærredet og får liv på scenen. Filmhistorie og barndomsminder møder varme og spænding, når de mange store filmøjeblikke passerer revy.

Transfer fra lufthavn

Fra lufthavnen i Paris Charles de Gaulle kører der direkte busser til Paris to Disneyland®: Magical Shuttle Airport Transfer kører helt frem til forlystelsesparkerne. For at få en garanteret plads på bussen kan der reserveres i forvejen. Rejsen tager ca. 45 minutter. For mere information om alternativ transport,som f.eks. tog fra Paris, klik her (på engelsk).

Billetter og booking: For aktuelle billetpriser og pakketilbud, besøg den officielle hjemmeside.

Se flere rejsetips til Paris