Polly og Mino

En bedre ferie

- for alle børnefamilier

Det skal være nemt og sjovt at rejse med børn! På vores bedste familiehoteller findes der både svømmeskole og børneklub, og på de fleste af vores hoteller for børnefamilier kan du også forudbestille klapvogn og børneseng.

På vores store sports- og familieresort Playitas og på alle vores Apollo Mondo Family-hoteller findes Club Polly & Mino. Club Polly & Mino findes også på vores Apollo Mondo Selected-hotel Santa Helena Beach.

Swim School by Apollo er tilgængelig på Playitas, på alle vores Apollo Mondo Family hoteller og Apollo Mondo Selected-hotel Santa Helena Beach. Her kan du læse mere om de muligheder, du har, når du rejser med børn.

Hvordan booker jeg børneprodukter?

Har du allerede booket en rejse? 

Tilføj børneprodukter via Mit Apollo eller ring til os på 35 20 19 00.

Har du ikke booket en rejse endnu?

Tilføj børneprodukter som tilvalg når du booker en rejse på apollorejser.dk.

Børneklub på Mondo Family

På alle vores Apollo Mondo Family-hoteller finder du Club Polly & Mino. De kan komme på besøg hos børnene, eller de kan komme i børneklub på rejsemålet.

Club Polly & Mino på Mondo Family

Besøg af Polly & Mino

Vidste du, at du kan forudbestille et besøg af Polly & Mino, hvis du bor på et Mondo Family-hotel? Book besøget under Mit Apollo.

Læs mere om Polly & Mino her

Svømmeskole

Lad børnene lære at svømme, når I er på ferie! Under kyndig vejledning af professionelle svømmeinstruktører og vores specialuddannede skandinavisktalende personale tilbyder vi Swim School by Apollo på flere af vores hoteller.

Læs mere om svømmeskolen

Børnepakke

For at alle vores børnefamilier skal få en så bekvem ferie som muligt, er der mulighed for at tilvælge klapvogn (sulky) og barneseng (tremme- eller rejseseng) på alle vores familiehoteller. På Apollo Mondo Selected-hotellerne har du også mulighed for at forudbestille barnestol på værelset.

Læs mere om klapvogn og barneseng

Populære hotelkategorier til familier

Hoteller med vandrutsjebaner

Skal ferien være fuld af sjov og vand, så familiens vandhunde rigtig kan slå sig løs? Så skal du vælge et af vores hoteller med vandland.

Læs mere og bestil

Strandhoteller

Mærk duften af havet fra hotelværelset når du har havudsigt og vågn op til lyden af bølgernes brusen! Her har vi samlet nogle af vores populære hoteller, der ligger lige ved stranden.

Se alle hoteller nær stranden

Store familieværelser

Her finder du hoteller for større familier og grupper. Alle hoteller har lejligheder med minimum 3 værelser.

Se alle hoteller med store familieværelser