En bedre ferie for alle børnefamilier!

Det skal være nemt og sjovt at rejse med børn! På vores bedste familiehoteller findes der både svømmeskole og børneklub, og på de fleste af vores hoteller for børnefamilier kan du også forudbestille klapvogn og børneseng.

På vores store sports- og familieresort Playitas og på alle vores Apollo Mondo Family-hoteller findes både svømmeskole og børneklub. Swim School by Apollo finder du også på vores dejlige Apollo Mondo Selected-hoteller. Her kan du læse mere om de tilvalg, du kan gøre, når du rejser med børn.

Hvordan booker jeg børneprodukter?

Allerede booket en rejse? 

Har dit bookingnummer 8 cifre? (fx 12345678) så ring til os 35 20 19 00.

Har dit bookingnummer 12 cifre? (fx 020304-8050-00) så kan du tilkøbe mad på flyet via Min rejse eller ring til os på 35 20 19 00.

Gå til Min rejse

Ikke booket en rejse endnu?

Tilføj børneprodukter som tilvalg når du booker en rejse på apollorejser.dk.


Børneklub på Mondo Family

På alle vores Apollo Mondo Family Resorts finder du Club Polly & Mino. De kan komme på besøg hos børnene, eller de kan komme i børneklub på rejsemålet.

Club Polly & Mino på Mondo Family

Børneklub på Mondo Selected

Fra sommeren 2019 kan børnene også komme på Club Polly & Mino på vores Mondo Selected-hoteller. Polly & Mino er der ikke fysisk, men her er en masse sjove aktiviteter.

Club Polly & Mino på Mondo Selected

Besøg af Polly & Mino

Vidste du, at du kan forudbestille et besøg af Polly & Mino, hvis du bor på et Mondo Family-hotel? Book besøget under Min rejse.

Læs mere om Polly & Mino her

Svømmeskole

Lad børnene lære at svømme, når I er på ferie! Under kyndig vejledning af professionelle svømmeinstruktører fra Det Svenske Svømmeforbund og vores specialuddannede skandinavisktalende personale tilbyder vi Swim School by Apollo flere af vores hoteller.

Læs mere om svømmeskolen

Børnepakke

For at alle vores børnefamilier skal få en så bekvem ferie som muligt, er der mulighed for at tilvælge klapvogn (sulky) og barneseng (tremme- eller rejseseng) på alle vores familiehoteller. På Apollo Mondo Selected-hotellerne har du også mulighed for at forudbestille barnestol på værelset.

Læs mere om klapvogn og barneseng