Mad & drikke på flyet

Ferien begynder allerede på flyet. Sørg for at starte ferien med et dejligt måltid ved at forudbestille mad om bord på flyet. Efterfølgende kan man bare læne sig tilbage i sædet, eventuelt tilkøbe noget lækkert at drikke og bare slappe af.

Du kan vælge kun at bestille mad på enten udrejsen eller hjemrejsen.

Mad om bord på flyet

  • Spis og drik godt om bord
  • Et af flyveturens højdepunkter
  • Mange alternativer at vælge mellem
Flymad

Spis og drik godt om bord

De fleste flyselskaber har mange retter at vælge imellem. Vælg mellem forskellige mad alternativer, som vegetarisk, vegansk eller fx gluten- eller laktosefrit. Når du booker din rejse med Apollo, kan du se hvilke valgmuligheder du har for netop din rejse og er du interesseret i at vide hvad der serveres ombord, så henviser vi til flyselskabets hjemmeside. Har du allerede booket en charterrejse, så kan du tilkøbe flymad via Min rejse

For regler omkring egne medbragte mad- og drikkevarer henviser vi til det enkelte flyselskabs gældende regler på området. Du kan finde kontaktinformationer her. Bemærk også at visse flyselskaber ikke tilbyder forudbestilling af mad om bord.

Større valgfrihed end nogensinde

På vores charterflyvninger tilbyder vi mulighed for at vælge flymad til udrejsen eller hjemrejsen. Du bestemmer.

Børnenes mad serveres altid først og fungerer samtidig som en god aktivitet for børnene, så de bliver underholdt undervejs på flyvningen.

Babymad på rejsen

Babymad på rejsen

Du må gerne medbringe babymad i din håndbagage, når du rejser på ferie. Den medbragte babymad må gerne være i større emballage end 100 ml, men skal pakkes i gennemsigtige plastposer og tages op af din håndbagage og lægges på båndet i sikkerhedskontrollen.

Du kan opleve at der skal foretages stikprøvekontrol af babymaden i sikkerhedskontrollen, ligesom du kan blive bedt om at sandsynliggøre behovet for, samt at smage på babymaden af sikkerhedshensyn. 

Vil du vide mere kan du læse mere på afrejselufthavnens hjemmeside:
Københavns Lufthavn
Billund Lufthavn
Aalborg Lufthavn
HCA (Odense) Lufthavn
Aarhus Lufthavn


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg