Hoteller tæt på lufthavnen

Rejser du tidligt om morgenen eller lander du sent? Undgå en stressende start på ferien med en hotelovernatning tæt på lufthavnen. Vi samarbejder med Scandic, som har et stort udvalg af hoteller til fordelagtige priser tæt på flere af vores lufthavne i Norden. Læs mere om vores hoteltilbud og vælg det, der passer dig bedst.

Bo i nærheden af ​​eller lige ved siden af ​​lufthavnen.

Bo i en bekvem afstand fra lufthavnen

Hvis du har en længere rejse til lufthavnen eller har en tidlig morgenafgang, kan det være rart at kunne overnatte i nærheden af ​​lufthavnen. Vi samarbejder med Scandic for at sikre, at du får den bedst mulige start på din ferie. Som Apollo-rejsende bor du komfortabelt og billigt i nærheden af ​​eller lige ved siden af ​​lufthavnen.

Sådan booker du:

Gyldig reservationsbekræftelse/billet hos Apollo skal fremvises ved check-in


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg