Måltider på hotellet

Måltider på hotellet

Synes du også det er skønt at slippe for at lave mad eller lede efter restauranter på ferien? På de fleste hoteller kan du vælge blandt flere forskellige måltidsalternativer, når du rejser med os. Her får du en oversigt over hvad, der normalt indgår i de forskellige måltidstyper.

Afhængig af ankomst- og afrejsetiden på rejsen, kan det det være, at du går glip af et eller flere måltider. Pensionen følger altid indkvarteringen, dvs. at man ikke kan forvente at gøre brug af ens tilkøbte pension på hotellet, førend man er checket ind såvel som efter man er checket ud. Det samme gælder hvis du deltager på en udflugt eller er væk fra hotellet hele eller dele af dagen. Dette berettiger ikke til prisafslag.

Åbningstiderne på hotellernes restauranter kan variere fra hotel til hotel, og oplyses ved ankomst til hotellet.

Morgenmad (continental morgenmad):

Smør, brød, marmelade, kaffe/te og somme tider appelsinsaft/-juice.

Morgenmadsbuffet:

En større morgenmad med f.eks. ost, skinke, salami, æg, yoghurt og frugt, forskellige typer marmelade, kager mm. Lokale variationer forekommer.

Halvpension:

Morgenmad og middag. På visse hoteller kan middag erstattes med frokost. Drikkevarer til måltiderne indgår som regel ikke.

Halvpension inkl. drikkevarer:

Morgenmad og middag. På visse hoteller kan middag erstattes med frokost. Drikkevarer til måltiderne indgår.

Tilkøb mad på hotellet

Ved booking kan du bestille mad på hotellet, hvis dette er muligt. Har du allerede booket din rejse? Tilkøb mad på hotellet ved at ringe til os på 35 20 19 00

Helpension:

Morgenmad, frokost og middag. Drikkevarer til måltiderne indgår som regel ikke.

Helpension inkl. drikkevarer:

Morgenmad, frokost og middag. Drikkevarer til måltiderne indgår.

All Inclusive:

I All Inclusive indgår alle måltider, en del drikkevarer og diverse lokale tiltag på hotellet. Ofte indgår også andre aktiviteter. De fleste hoteller har adgang til flere restauranter og barer. Lokale tiltag og aktiviteter varierer fra hotel til hotel. Oftest gælder den frie bar lokalt producerede drikkevarer. All Inclusive gælder som regel frem til kl. 12.00 på afrejsedagen. For mere detaljeret information om hvad der er inkluderet, henviser vi til hotelbeskrivelsen.

All Inclusive Soft:

I All Inclusive indgår alle måltider, men ingen alkoholiske drikkevarer. All Inclusive Soft gælder som regel frem til kl. 12.00 på afrejsedagen. For mere detaljeret information om hvad der er inkluderet, henviser vi til hotelbeskrivelsen.

All Inclusive Ultra:

All Inclusive Ultra indebærer oftest et bredere All Inclusive-program, f.eks. i form af drikkevarer fra internationale spiritusmærker, mulighed for at udskifte buffetmåltider til a la carte-måltider og flere aktiviteter. All Inclusive Ultra gælder som regel frem til kl. 12.00 på afrejsedagen. For mere detaljeret information om hvad der er inkluderet, henviser vi til hotelbeskrivelsen.

Jule- og nytårsmiddag

Hvis du rejser henover jul og nytår og tilkøber måltider, kan jule- og/eller nytårsmiddag nogle gange være inkluderet. Hoteller kalder disse "gallamiddage", og hvordan man fejrer varierer afhængigt af hotel og destination. På nogle hoteller er fejringen meget stor med høj musik og forestillinger, og i andre er fejringen mindre og mere rolig og støjsvag.

Specialmad og allergier

I Sydeuropa og andre dele af verden, er gluten- og laktoseallergi eller intolerance ikke så udbredt, og det er derfor begrænset, hvilke hoteller der tilbyder sine gæster gluten og/eller laktosefrit mad. Enkelte hoteller kan tilbyde nogen gluten- eller laktosefrie produkter, men det inkludere normalvis ikke fx brød. Udvalget vil, som udgangspunkt, aldrig være så stort, som det er i Danmark.

Vi anbefaler derfor, at man også selv har brød, knækbrød, pasta eller lignende mad med.

På mange hoteller og restauranter på vores rejsemål, kan det være svært for personalet at forstå vigtigheden i, at man ikke får serveret mad som man er allergisk overfor. Vi anbefaler også, at man gør hotel- og restaurants personale opmærksom på allergien ved bestilling, samt stille spørgsmål til tilberedelsen.


All Inclusive

Rejser du med børn eller vil du bare slappe af på ferien – uden at skulle tænke på noget andet end bare at nyde? Så skal du vælge en All Inclusive ferie.

Se vores All Inclusive-hoteller

Kvalitetstid for familien

Findes der noget bedre end en lækker morgenmad på hotellet efter en god nats søvn? Nyd kvalitetstid med familien og nyd halvpension på din ferie...

Morgenmad og middag på Santa Helena Beach