Forudbestil specialbagage

og ekstra vægt på bagagen

Nu kan du nemt tage din specialbagage med på din charterrejse. 
Når du rejser på charter med Apollo, kan du nemt og bekvemt tilkøbe specialbagage som golftasker og cykler på mange af vores flyselskaber, tilføje ekstra bagagevægt og sende en anmodning om at medtage medicinsk udstyr og hjælpemidler.

  • Forudbestil til ud- og hjemrejse
  • Billigere end at købe i lufthavnen
  • Hurtigere og smidigere check-ind

Sportsudstyr og ekstra vægt på bagagen

Sportsudstyr som golftasker, surfbrætter og cykler indgår ikke i den tilladte standardbagage, men kan tilkøbes for et ekstra beløb. Prisen kan variere afhængigt af destination og flyselskab. Hvis du allerede ved, at du har brug for ekstra indchecket bagage, tilbyder vi også ekstra bagagevægt på de fleste af vores flyvninger. Køb både sportsudstyr og ekstra vægt på bagage til en fordelagtig pris ved at logge ind på Min rejse og undgå ekstra omkostninger i lufthavnen. 

Pakkerejser med rutefly

For pakkerejser med rutefly kan reglerne, og hvad der indgår rejsen variere. Det kan også variere afhængigt af det flyselskab, du rejser med, og destinationen. Sportsudstyr indgår ikke i den tilladte standardbagage, men tilføjes før afrejse eller i lufthavnen. 
Læs mere her for at se, hvad der er inkluderet i din rejse. 

Kørestol

Hvis du vil medbringe din egen kørestol med på rejsen, kan du efterlade den i lufthavnen under check-ind og bagageudlevering. Hvis du har en manuel kørestol, som kan klappes sammen, behøver du ikke at give os besked før afgang. 
Hvis du har booket kørestolsassistance, vil du få yderligere assistance ved check-ind, når du har afleveret din kørestol. Det er vigtigt, at du kontakter os i god tid inden din rejse via vores formular, så du kan booke den rigtige assistance ud fra dine behov. 

Elektrisk kørestol

Flyselskabet gør altid alt for at kunne medbringe elektriske kørestole til vores destinationer, men der er et begrænset antal, der kan tages med på flyet på grund af vægt- og pladsbegrænsninger. 
Det er vigtigt, at du udfylder vores formular, når du booker rejsen, og giver de ønskede oplysninger, så vi kan få en eventuel godkendelse fra flyselskabet så hurtigt som muligt. Da der er en begrænsning, kan vi ikke garantere, at elektriske kørestole kan tages med. 

Medicinsk udstyr

Hvis du har brug for at medbringe medicinsk udstyr som f.eks. en CPAP, er det vigtigt at bruge vores formular, så vi kan give flyselskabet besked i god tid. Hvis du har brug for ekstra bagagevægt på din booking på grund af medicinsk udstyr, kan vi tilføje dette gratis til den pågældende passager ved fremvisning af en godkendt lægeerklæring før afgang.

Ikke booket en rejse endnu?

Find og book din rejse her, og tilføj bagage, når du booker din rejse med Apollo. 


Flere tilvalg til charterrejsen

Check din bagage ind, book transfer til og fra lufthavnen eller se alle tilvalg for charterrejsen.

Forudbestil siddeplads

Din rejse starter på flyet, så sørg for, at der er præcist, som du ønsker! Vælg dit yndlingssæde og forudbestil det sæde, du vil sidde på flyet.

Læs mere og book

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere og book

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg