Forudbestil din siddeplads
- vælg dit favoritsæde om bord

Når du rejser charter kan du forudbestille siddeplads og være sikker på at få netop de pladser, der passer dig og dem, du rejser med. De fleste af vores flyleverandører tilbyder mulighed for at forudbestille samtlige siddepladser om bord. Alt lige fra nødudgangspladser til siddepladser nær toilet og lignende.

Forudbestil siddeplads

  • Vælg dit favoritsæde om bord
  • Vælg et sæde med ekstra benplads
  • Garanti for at alle sidder sammen

Sådan gør du

Forudbestil din siddeplads via nedenstående links. Hvor lang tid i forvejen eller hvor tæt på afgang du kan forudbestille dit sæde varierer afhængigt af flyselskabet.

Novair  Forudbestil siddeplads
SAS Charter  Forudbestil siddeplads
Emirates Forudbestil siddeplads
Aegean Airlines Forudbestil siddeplads
Corendon Airlines Forudbestil siddeplads

Hvis du efter at have valgt og betalt for en rejseydelse bestiller yderligere rejseydelser til din rejse eller ferie gennem, Apollo, er du ikke omfattet af rettighederne gældende for pakkerejser efter direktiv (EU) 2015/2302. Apollo er derfor ikke ansvarlig for korrekt levering af de individuelle rejseydelser. Ret henvendelse til den relevante tjenesteyder i tilfælde af problemer.

Hvis du bestiller yderligere rejseydelser under samme besøg på www.apollorejser.dk bliver rejseydelserne dog en del af et sammensat rejsearrangement. I så fald har Apollo som krævet efter EU-retten oprettet beskyttelse til at refundere dine betalinger til Apollo for ydelser, der ikke leveres som følge af leverandørens konkurs eller insolvens.

Bemærk, at dette ikke sikrer refusion i tilfælde af den relevante tjenesteyders konkurs eller insolvens.

Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302 Læs mere her.

Apollo har oprettet beskyttelse mod konkurs eller insolvens hos Rejsegarantifonden.

Rejsende kan henvende sig til denne enhed eller i givet fald denne kompetente myndighed (Rejsegarantifonden, Røjelskær 11, 3. Sal, 2840 Holte, tlf. 45 46 11 00), hvis de nægtes ydelser som følge af Apollos konkurs eller insolvens.

Bemærk: Denne beskyttelse mod konkurs eller insolvens dækker ikke aftaler med andre parter end Apollo,  der kan udføres uanset  Apollos konkurs eller insolvens.

Direktiv (EU) 2015/2302 som gennemført i national ret: www.retsinformation.dk.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Check din bagage ind

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg