Slap af i loungen

- i Københavns Lufthavn inden afrejse

Sæt en guldkant på rejsen! Når du rejser med Apollo fra Kastrup, kan du forudbestille adgang til to forskellige lounges i lufthavnen. Sæt dig ned i danske designermøbler i afslappende omgivelser og nyd god mad og drikke.

Rejser du med Apollo, får du 10% rabat på adgang til Carlsberg Aviator Lounge og Aviator Apartment Business Lounge inden din afgang. Loungerne kan findes i Terminal 2 mellem gate A & B.

Få 10% rabat når du anvender koden: apollolounge

Forudbestil lounge

Se øvrige tilvalg

Lounge, CPH

Carlsberg Aviator Lounge

Her kan du slappe af og læne dig tilbage i afslappede omgivelser i unikt dansk trædesign. I Carlsberg Aviator Lounge kan du blandt andet nyde dansk smørrebrød sammen med noget godt at drikke inden afgang.

Åbningstider

Alle dage kl. 05.00-20.00

Aviator Apartment Business Lounge, CPH

Aviator Apartment Business Lounge

Her kan du slappe af i et stilrent og eksklusivt miljø med både klassiske og moderne danske indretningsdetaljer. Aviator Apartment Business Lounge tilbyder både god mad og et bredt udvalg af drikkevarer.

Åbningstider

Alle dage kl. 05.00-20.00


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Mad om bord på flyet

Ferien begynder allerede på flyet – forudbestil maden om bord! Nu kan du også vælge at bestille kun mad på enten udrejsen eller hjemrejsen, og kun til dem i selskabet som ønsker. 

Læs mere om mad på flyet

Transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg