Rejsetips til Krabi

Rejsetips til Krabi

Kilometerlange hvide sandstrande, kalkstensbjerge og skønt turkisblåt hav. Alt ved Krabi er som en filmkulisse, og med en så gæstfri omfavnende atmosfære, at du aldrig vil hjem igen. I denne provins på fastlandet øst for Phuket er strandene hvidere end andre steder, folket er mere gæstfrie end din egen bedstemor og skærgården, med 150 øer, utrolig smuk. Her kan du dykke, klatre, padle i kajak og meget mere - læs vores tips!

Smukke strande

Ud over de fine strande omkring Ao Nang og Klong Muang er der også en række fantastiske strande på de naturskønne øer i skærgården Phra Nang Bay.

Læs vores tips

Aktiviteter omkring Krabi

Der er masser at lave omkring Krabi og Ao Nang. Sejl langs den smukke skærgård, klatre, dyk, bad i varme kilder og und dig en fantastisk thailandsk massage på stranden.

Læs vores tips her

Seværdigheder og shopping

Smukke solnedgange ved stranden, templer, markeder og autentisk småbyliv hører til det, som du oplever på din ferie i Krabi. Vi kommer her med tips til noget af det bedste, som du kan opleve.

Læs mere

Populære restauranter

Den gode mad er en selvfølge på din ferie i Thailand. Her kommer vi med tips til syv gode restauranter, som er værd at besøge i Ao Nang og Krabi.

Læs vores tips

Find og book rejsen her