Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

1060 bedømmelser
Meget godt
 
733
Godt
 
233
Middel
 
71
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

21-02-2024

af poptakt København, Danmark

Familieferie

Rigtig dejligt ophold. Gode faciliteter som er målrettet familier med børn. Måske ikke det oplagte sted for en romantisk get-away, men for os der var af sted to voksne og to børn, 0 og 7 år, var det helt perfekt. Vores søn på 7 år, var nærmest konstant i sportsområdet og spillede fodbold med de børn og voksne som ellers også var der. Han havde en fest med det. Det er en meget fin børnebuffet om aftenen som har lidt variation uden hverken at være alt for "junk-food" eller alt for uoverskuelig. Morgensmadbuffetten havde også stort set alt man kunne ønske sig, uden at være med alt for mange ting. Det hele smagte godt og var frisk. Fine værelser med en utrolig god udnyttelse af pladsen. Vi boede i deluxe-værelser ud mod skoven. Dog oplevede vi at luften virkede tør indenfor. Men ellers et super dejligt ophold.

 
18-02-2024

af miaO1775DE Hvidovre, Danmark

Fin spa med fokus på børnene

Hyggeligt spa hotel med plads til børnene. Lækker mad og dejlige omgivelser. Eneste minus var at de havde gang i en større ombygning/udbygning af pool område og det gjorde lidt ved helheds indtrykket og gjorde at indgangen til spa og pool var mindre charmerende. Men ellers dejlige faciliteter.

 
15-02-2024

af Rikke E Smørum, Danmark

Skønt familiehotel. Vi kommer igen

Dejligt familiehotel. Plads til forkælelse og gode rammer og masser af plads til børnene. Lejligheden i udmærket stand. Og yderst venligt personale, uanset hvor vi var henne. Vi overvejer klart at komme igen, evt. nogle dage i sommerferien. Her er deres nye udendørs pool færdig (1. juni). Beliggenheden er også super. Strand få meter væk og skoven som baghave til masser af dejlige gå- eller løbeture mv.

 
03-01-2024

af klingenberg85 København, Danmark

Levede ikke op til forventningerne

Varmen på værelset duede ikke, der var ikke baby stol eller baby seng selvom de vidste vi kom men et lille barn..pool var ikke så varm..ikke kaffe på værelset som på de andre værelser. Vinduet til udsigten var ikke rengjort. For dyrt i forhold til kvaliteten.. rigtig dyrt endda for 2 dage..kunne have fået 2 uger sydpå til samme pris..

 
15-11-2023

af ReginaHelga Ølstykke, Danmark

Family hotel

Meget børn venlig hotel. Meget lækker mad på restauranten. God service og meget god senge/puder, stor familie værelser- nok plads til alle. Elsker dette hotel meget, altid glæder at vende tilbage. Top beliggenhed.