Bedømmelse af Hotel Riviera Strand

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

639 bedømmelser
Meget godt
 
449
Godt
 
153
Middel
 
32
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

19-10-2020

Indlæg af jakobskouboe København, Danmark

Super

Mine børn og jeg har haft tre fantastisk fine dage på Riviera. Jeg har tidligere været på hotellet med en lidt blanet oplevelse, men denne gang var det i særklasse godt. Særligt personalet var fantastisk. Så stor anbefaling herfra!

 
28-09-2020

Indlæg af PEPcph København, Danmark

Familiehotel

Hotel Riviera Strand ligger smukt med udsigt til strand og Kattegat. Det er et typisk familie/konferencehotel. Stort med mange værelser. Vi havde booket et superior med udsigt. Rummet var stort(45 kvm) med stue og separat soveværelse. Mulighed for aflukket rum og luksus køjesenge i 90x200 cm med standard madrasser. Fint stort badeværelse med irriterende toiletsæde. Terrassen var stor med pænt bord og stole. Madrasser i soveværelse var efter min smag for bløde, men det er smag og behag. Dejlig restaurant med udsigt. Personale i reception søde og serviceminded.

 
25-07-2020

Indlæg af Emil G

Dejligt hotel

Lækkert hotel lige ned til stranden. Rig mulighed for gå og cykelture langs havet og i skoven. Fantastisk lækker morgenmadsbuffet og endnu bedre aftensmad. Super lækker opvarmet indendørs pool til børnene og masser af udendørs legeting. Vi kommer helt sikkert igen

 
15-07-2020

Indlæg af 973ChristinaB973 Nærum, Danmark

Skønt hotel - sydenlandsk stemning, god stil

Riviera er et dejligt hotel, super beliggenhed, fin indretning. God mad og hyggelige loungeomgivelser. Fin gåafstand til byen, hyggelig gåtur (ca. 25 min. hvor der er dejlige restauranter). Smuk solnedgang.

 
24-05-2020

Indlæg af Eastbergdk Malmø, Sverige

Super fint familiehotel

Familiehotel lige ved stranden. Stort børnevenligt svømmebassin. Rigtig god mad! Vi havde booket et familieværelse med indbyggede køjesenge til børnene, stort hit! Man kan også gå langs stranden ind til Båstad, tager ca. 20 min.