Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

1081 bedømmelser
Meget godt
 
750
Godt
 
235
Middel
 
72
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

03-06-2024

af BentSDK København, Danmark

Pragtfuld Hotel

Et pragtfuld hotel. Vi besøgte hotellet sammen med børn og børnebørn - og oplevede super optimale værelser, alle tiders udendørs aktiviteter for børn og voksne, lækkert loungeområde inde og ude, rigit god m fin akustik , og i tilgift en fin strand og gå afstand til Båstad centrum. Alt serviceret af meget hjælpsom og venlig og rigeligt personale.

 
04-05-2024

af angelaguski København, Danmark

Fint hotel og fin beliggenhed

Rigtigt fint, vi kommer gerne igen. Især for familier er det velegnet. Har allerede tænkt på, hvornår det bliver næste gang.

 
23-04-2024

af 357jea

Familiefester med plads til børn

I anledning af min runde fødselsdag, havde jeg inviteret børn, svigerbørn og børnebørn (1-8 år) på weekendophold. På hotellet er aktiviteter for alle aldre, og både store og små nød opholdet, med lækker mad, fine værelser og supergod service. God beliggenhed lige ved stranden og flere legepladser og aktivitetsbaner i området. Vi kommer gerne igen.

 
31-03-2024

af selinablentved Copenhagen, Denmark

Dejligt - men ikke super.

Dejlig familieweekend med et andet par. Vi rejste med børn - alder 7-14. Allehyggede sig, og der som sådan ikke noget der skuffede. Lækker mad og drinks i lounge og restaurant til aften. Dejlig beliggenhed og område. Men ting der kunne forbedres er: virkelig dårlig luft i legekælderen, børnene fik hovedpine. Få kanaler på værelsets TV - uden mulighed for at caste el lign. Pool område ok - men ikke noget særligt.

 
21-02-2024

af poptakt København, Danmark

Familieferie

Rigtig dejligt ophold. Gode faciliteter som er målrettet familier med børn. Måske ikke det oplagte sted for en romantisk get-away, men for os der var af sted to voksne og to børn, 0 og 7 år, var det helt perfekt. Vores søn på 7 år, var nærmest konstant i sportsområdet og spillede fodbold med de børn og voksne som ellers også var der. Han havde en fest med det. Det er en meget fin børnebuffet om aftenen som har lidt variation uden hverken at være alt for "junk-food" eller alt for uoverskuelig. Morgensmadbuffetten havde også stort set alt man kunne ønske sig, uden at være med alt for mange ting. Det hele smagte godt og var frisk. Fine værelser med en utrolig god udnyttelse af pladsen. Vi boede i deluxe-værelser ud mod skoven. Dog oplevede vi at luften virkede tør indenfor. Men ellers et super dejligt ophold.