Golfbane i solnedgangen på Lanzarote

Golf på Lanzarote

Tag på en golfrejse til Lanzarote - måske den mest dramatiske ø på De Kanariske Øer! Nyd varme året rundt, mægtigt vulkanlandskab, grønne kaktushaver, lavastrande og mørkeblå Atlanterhav.

Golf på Lanzarote

Golfrejser til Lanzarote

En golfrejse til Lanzarote byder på to muligheder: Lanzarote Golf og Costa Teguise Golf. Begge golfbaner er smukt integreret med Lanzarotes magiske natur og bevarer charmen skabt af arkitekten Cesar Manrique. På Lanzarote skal du dog ikke kun spille golf, tage ud og opleve den mægtige natur med en udflugt til Timanfaya eller tage en dag i solen på en sort lavastrand.

Vejr på Lanzarote

Ligesom de andre Kanariske Øer byder Lanzarote på behageligt vejr året rundt, så du kan tage på golftur her, når det passer dig. Det er på sit varmeste i sommermånederne, men selv om vinteren kan det blive op til 20 grader. Det bliver ikke helt så varmt i havet, men de fleste hoteller har opvarmede pools, så det er altid dejligt at svømme.

Book golfrejse til Lanzarote

Med vores søsterselskab Golf Plaisir kan du tage på golfrejse til Lanzarote. Her kan du vælge mellem forskellige pakker, hvor fly, hoteller, greenfee og meget mere er inkluderet i prisen.


Populære golfbaner på Lanzarote

Lanzarote Golf

Med Golf Plaisir kan du spille golf på den populære Lanzarote Golfbane, som ligger direkte ud til det mægtige Atlanterhav. Golfbanen bugter sig gennem naturen og byder på udfordringer for både nye og erfarne golfspillere. Klubhusets restaurant byder på en god blanding af spanske retter og enklere mad som hamburgere.

Costa Teguise Golf

Costa Teguise Golf ligger ved foden af ​​en vulkan med magisk udsigt over Atlanterhavet. Det er kun fem minutter fra hotellerne i Costa Teguise og strandene. Rundt om golfbanen er der ikke mindre end 3000 palmer og ligesom Lanzarote Golf passer den til både erfarne og nye golfspillere.

Book din golfrejse med Golf Plaisir


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Lanzarote, find og book en rejse til Lanzarote eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Lanzarote

Hvad kan man lave på Lanzarote? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Lanzarote!

Se alle vores rejsetips til Lanzarote

Lanzarote

  • Herlige sandstrande
  • Vulkaner og dramatisk landskab
  • Traditionel arkitektur
Læs mere om Lanzarote

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her