Udforsk Lanzarote

- 5 forskellige måder at opleve Lanzarote på

Se mere af Lanzarote! Det golde og næsten underjordiske landskab er spændende at udforske - lej en bil og oplev øen på egen hånd eller deltag i en hurtig jeep-tur og se, hvad Lanzarote har at byde på. Her kan du læse mere om, hvordan man bedst og lettest udforsker Lanzarote!

Cykelferie på Lanzarote Cykelferie på Lanzarote

1. Cykelferie

Lanzarote er virkelig en cykelø. Forholdene på øen er perfekt til cykelture, og du kan cykle langs hovedvejen eller vælge en af de mindre veje, der går ind i Timanfaya National Park, som byder på en vidunderlig smuk udsigt over landskabet.

2. Vandretur

En behagelig måde at nyde Lanzarotes natur på, på egen hånd, er at vandre. Der er masser af forskellige vandrestier, både korte og lange. Vi er glade for at hjælpe dig med at identificere de forskellige muligheder på et kort. Den nordlige side af øen tilbyder smuk udsigt over La Graciosa med kaktusplantager, vulkanske landskaber og fine strande. På sydsiden kan du vandre fra Femes ned til Playa Quemada og Papagayo Beach.

3. Jeep

Det er en sjov og uforglemmelig oplevelse at opleve øen fra en 4-hjulstrækker eller en strandbuggy. Du kan vælge mellem forskellige ture, der kan tilpasses hele familien. Men husk, at føreren skal have et kørekort! Jeep Safari Tamaran er et af de virksomheder, der tilbyder jeep-ture.

4. Tag en lang gåtur

Kan du lide at strække benene ordentligt? Så anbefaler vi en lang gåtur fra Puerto del Carmen, forbi lufthavnen til øens gamle hovedstad Arrecife. Det er en smuk gåtur på ca. 12 km langs kysten.

5. Lej en bil

Lanzarotes mærkværdige natur er virkelig værd at opdage på egen hånd. Lej en bil, og du har fuldstændig frihed til at udforske øen på dine egne præmisser.


Oplev de andre Kanariske Øer

Sanddynerne på Fuerteventura Sanddynerne på Fuerteventura

Øhop

Rederierne Fred Olsen og Armes har begge færger og hurtige turbåde, der sejler med pendulfart mellem de nærliggende øer Gran Canaria og Fuerteventura. Begge rederier er beliggende i Playa Blanca, hvor du også kan købe billetter. Bemærk, at der er forskellige billetpriser for turister og fastboende!

Fuerteventura på en dag

Naboø Fuerteventura er et besøg værd. Det ligger lige syd og har et helt andet landskab end Lanzarote. Fuerteventura National Park kaldes Las Dunas og består af en sandørken, der udgør en fascinerende del af Fuerteventuras vestkyst.

La Graciosa

La Graciosa er en smuk lille ø nord for Lanzarote. Her er en charmerende lille fiskerby med omkring 700 indbyggere. Det koster ca. 20 EUR at tage båden tur-retur fra Orzola, og der er flere ture om dagen. På fredage arrangerer Videocosta heldagsture med afhentning på hotellet og engelsktalende guide.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Lanzarote, find og book en rejse til Lanzarote eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Lanzarote

Hvad kan man lave på Lanzarote? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Lanzarote!

Se alle vores rejsetips til Lanzarote

Lanzarote

  • Herlige sandstrande
  • Vulkaner og dramatisk landskab
  • Traditionel arkitektur
Læs mere om Lanzarote

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her