Den vulkanske vingård La Geria på Lanzarote

Seværdigheder på Lanzarote

- som du ikke må gå glip af

Det er ikke kun de store turistsbyer på Lanzarote, der er et besøg værd – der er meget mere at se end det! I de mindre kendte byer gemmer sig akvarier og udsigtspunkter, kunstmuseer og historiske fæstninge - se vores tips til kortere dagsture, du kan tage på Lanzarote!

Femes - kunstnernes favorit

I den lille by Femes mellem Puerto del Carmen og Playa Blanca har du en utrolig smuk udsigt over sydsiden af ​​øen og bruger virkelig dit kamera. Mange kunstnere har, ikke uventet, opdaget de vidunderligt smukke udsigter. Den lille bys charme bekræftes af en række caféer og de to restauranter. Det er også på denne side af øen, du kan nyde de absolut smukkeste solnedgange.

Al Campesino i Mozaga

Al Campesino-monumentet er en 15 meter høj skulptur placeret uden for byen Mozaga, omgivet af lavasten og lavasand. Skulpturen, som er lavet af gamle fiskerbåde og vandtanke, er skabt af den berømte kunstner og arkitekt César Manrique og dedikeret til de mange ukendte, men hårdtarbejdende bønder på Lanzarote.

Agricola El Patio i Munique

I München mellem Teguise og Tinajo ligger landbrugsmuseet Agricola El Patio, som giver et godt billede af livet på landet i gamle dage. De fine bygninger er eksempler på traditionel kanarisk arkitektur, og selve museet rummer en fin lille samling af gamle redskaber og bondetøj.

Lagomar i Nazaret

I Nazaret ligger det velkendte hus, som skuespilleren Omar Sharif mistede i et spil bridge. Huset hedder Lagomar og er beliggende i de vulkanske omgivelser. I dag huser det et museum, restaurant og cocktailbar, hvor der opføres jazzkoncerter i fascinerende omgivelser.

Jardín de Cactus, her findes kaktusser i alle mulige størrelser og former.

Berømte Jardín de Cactus på Lanzarote

Jardín de Cactus er en stor botanisk have med over 10.000 eksemplarer af 1.420 forskellige kaktusarter i alle mulige former og størrelser. Haven ligger på nordsiden af ​​Lanzarote mellem Guatiza og Mala. De kaktusser, der vokser her, er importeret fra hele verden, og hver kaktus er omhyggeligt mærket med sin oprindelse.

Slottet Castillo de las Coloradas

Hvis du befinder dig på østsiden af ​​Playa Blanca, finder du et slot fra det 19. århundrede kaldet Castillo de las Coloradas. Det er oprindeligt bygget som et vagttårn, men fungerer i dag som et fantastisk udsigtspunkt.

Slottet Castillo San José i Arrecife

Castillo San José er et af de to slotte i Arrecife, der fungerer som udstillingssted for samtidskunst, hvor du kan se værker af blandt andre Picasso, Miró, Chillida og Tàpies.

Castillo de San Gabriel i Arrecife

Castillo de San Gabriel blev bygget som en fæstning for at holde øje med piraterne. Huset er i dag fredet som kulturminde, og bruges som arkæologisk museum.

Flymuseet ved Lanzarotes lufthavn

Ved siden af ​​lufthavnen ligger et luftfartsmuseum, der har til huse i den gamle passagerterminal fra 1940'erne. Lær om luftfartens historie og dens betydning for Lanzarotes udvikling. Du kan endda se det gamle flyvekontroltårn.

Spa Aquarsis

Dejlig spa beliggende i Puerto del Carmen. Her kan du nyde krops- og ansigtsbehandlinger, aromaterapi, massage og meget mere. Derudover er der masser af komplementære faciliteter med forskellige typer poolbade.

Byen Teguise

Santa Barbara

Santa Barbara Castle klatrer langs Guanapay-bjerget med en yndig udsigt over Teguise. Her finder du fotos, pas og kort af de mange indbyggere, der emigrerede til Amerika. Dette giver et unikt og spændende perspektiv på kanarisk kultur og historie.

Aktiviteter for børnene

Aktivitet og spænding er som bekendt en stor del af børnenes hverdag, også selvom de er på ferie. Rubiland i Playa Blanca, Biosfera i Puerto del Carmen og Deiland i Playa Honda tilbyder børn masser af muligheder for at lege og prøve forskelligt legetøj. Legepladserne ligger i øens største indkøbscenter, så der er rig mulighed for leg for de mindste og indkøb for de voksne.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Lanzarote, find og book en rejse til Lanzarote eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Lanzarote

Hvad kan man lave på Lanzarote? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Lanzarote!

Se alle vores rejsetips til Lanzarote

Lanzarote

  • Herlige sandstrande
  • Vulkaner og dramatisk landskab
  • Traditionel arkitektur
Læs mere om Lanzarote

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her