Marked i Teguise

Shopping på Lanzarote

På Lanzarote finder du masser af hyggelige markeder samt større shoppingcentre. Nyd en dag med at slentre rundt blandt butikker og stande - vi garanterer, at du vil få mange gode tilbud!

Biosfera

Hvis du bor i Puerto del Carmen og ønsker flere butikker at vælge imellem, så anbefaler vi shoppingcentret Biosfera, hvor du finder et stort udvalg af forskellige butikker. Det spanske udbud er stort set identisk med det nordiske, men forskellen er, at de måske er lidt fremme i moden og er betydeligt billigere. Typiske butikker er Zara, Mango, Blanco, Bershka, Stradivarius og Pull & Bear.

Arrecife

Tag bussen til shoppinggaden i Arrecife - det er nemt og billigt, både fra Puerto del Carmen og Playa Blanca. Du betaler kun et par euro, og når du kommer til busstationen, så er du et stenkast fra shoppinggaden. Hvis du går mod Castillo San Gabriel, så kommer du til centrum. Husk at alle butikker i Arrecife lukker til siesta mellem kl. 14:00 og 17:00!

Shopping

Arrecife Gran Hotel

Hvis du har din egen bil og skal til Arrecife, så anbefaler vi, at du parkerer i parkeringshuset under Gran Hotel. Det er let at finde hertil, fordi det er det eneste højhus. Det er rart at vende tilbage til bilen med alle de fyldte shoppingposer.

Aloe vera

Aloe vera

Aloe vera planten vokser vildt samt i dyrkede rækker på Lanzarote. Hvis du vil købe cremer af høj kvalitet med hjem eller dæmpe solbrændtheden i løbet af din ferie, så er der masser af butikker og markeder, der sælger aloe vera til rimelige priser..

Parfume

På Lanzarote kan du købe parfume billigt - priserne er omkring 20 procent under de nordiske. Det er en god idé at kigge rundt i flere butikker.

Playa Blanca

I centrum af Playa Blanca er der en hel gade, kun til shopping - den ligger meget tæt på taxistationen. Her finder du næsten alt, hvad du ønsker.

Timple Workshop

Hvis du er guitarentusiast, kan du i Teguise se, hvordan du laver og reparerer kanariske guitarer i det utrolig spændende Timple-værksted.

Marina Rubicón

Når du er i nærheden af Marina Rubicón i Playa Blanca, finder du en hel gade fuld af shopping. Her finder du alt, hvad der er spændende at shoppe – alt fra mærketøj til souvenirs. Onsdage og lørdage er der et hyggeligt lille marked i havnen, der sælger håndlavet kunst.

Marked i Teguise

Gå ikke glip af markedet i Teguise! Boder og stande står ved siden af hinanden, og du kan helt uhæmmet prutte om priserne til smertegrænsen. Der tilbydes også mad og mange aktiviteter. Hele byen bliver forvandlet til en stor folkefest med kanarisk gademusik og dans på torvet. Festligt og populært! Markedet er åbent om søndagen kl. 10.00 til 14.00.

Marked i Haria

I byen Haria er der et marked, som mange anser for at være det bedste på hele Lanzarote. Her finder du håndlavede varer fra hele øen, og for at sikre at det er de ægte varer, har staten et særligt stempel, der viser, at det er et ægte produkt, der er til salg.

Marked i Arrecife

Hver lørdag er der marked i Arrecife. Her finder du smykker, tasker og andre produkter, som du også kan finde langs shoppinggaderne i Puerto del Carmen eller Playa Blanca. Forskellen er, at du er mere end velkommen til at forhandle om prisen.

 

Se flere rejsetips til Lanzarote

Arrecife