Haria på Lanzarote

Derfor skal du rejse til Lanzarote

De Kanariske Øer har længe været en populær destination, og med så mange fine øer at vælge imellem, kan det være vanskeligt at tage en beslutning. Her på siden har vi derfor besvaret ofte stillede spørgsmål om Lanzarote, såsom hvor man skal hen, hvornår man kan rejse med Apollo og hvad man bestemt ikke bør gå glip af på denne dramatiske og imponerende ø!

5 grunde til at rejse til Lanzarote

  1. Dramatisk landskab i rødt og sort med høje lavaklipper og dybe vulkankratere ...
  2. ... og stadig er naturen frodig med grønne landskaber
  3. Smukke sandstrande i imponerende omgivelser
  4. Perfekte betingelser til sportsaktiviteter
  5. Hoteller af god standard

Hvordan er Lanzarote?

Lanzarote er en meget speciel ø, der er stærkt kendetegnet ved dens vulkanske oprindelse. Det dramatiske landskab skifter i rødt og sort med lavaklipper og kratere, mens naturen trives med frodige vinstokke og kaktus. Det, der karakteriserer Lanzarote mest, kan være den berømte nationalpark Timanfaya, som man bare må opleve i løbet af ferien! Takket være den lokale kunstner Cesar Manrique matcher alle bygninger hinanden med maleriske hvide huse med brune, grønne eller blå skodder og pæne plantager. Hvis du leder efter en strandferie, er Lanzarote perfekt - der er masser af sandstrande, hvor de mest populære er Papagayo-strandene. Øens forhold er også perfekt til sportslige aktiviteter såsom surfing, dykning og vandreture.

Lanzarote i løbet af december, januar og februar

Med Apollo kan du tage til Lanzarote fra oktober til april. Det bedste ved Lanzarote er, at dagtemperaturen er høj hele året rundt, og selv i december-februar kan den nå op til 19°C i løbet af dagen. I havet kan det være lidt koldere, hvorfor de fleste hoteller har opvarmede pools om vinteren.

Hvad kan man opleve på Lanzarote?

Lanzarote er en dramatisk ø, hvor der er meget at se og opleve. Nyd solen, bad og svøm ved vulkanske strande, opdag det berømte Timanfaya Nationalparks månelandskab, besøg den smaragdgrønne krater sø El Golfo og kør 479 meter over havets overflade til Mirador del Rio og nyd den panoramiske udsigt over det nærliggende La Graciosa. Hvis du er til sport, kan du også hygge dig med aktiviteter såsom dykning, surfing, vandreture og dybhavsfiskeri i Atlanterhavet.

Lanzarote med børn

Familier med børn hygger sig på Lanzarote! Her finder du de børnevenlige strande i Playa Flamingo nær Playa Blanca og Playa Grande i populære Puerto del Carmen.


Hvor skal jeg bo på Lanzarote?

På Lanzarote vælger du mellem destinationerne Puerto del Carmen, Playa Blanca og Costa Teguise.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Lanzarote, find og book en rejse til Lanzarote eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Lanzarote

Hvad kan man lave på Lanzarote? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Lanzarote!

Se alle vores rejsetips til Lanzarote

Lanzarote

  • Herlige sandstrande
  • Vulkaner og dramatisk landskab
  • Traditionel arkitektur
Læs mere om Lanzarote

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her