Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

42% af gæsterne anbefaler

62 bedømmelser
Meget godt
 
28
Godt
 
17
Middel
 
8
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

20-07-2022

af 789runet

Great place

Hotellet er ikke det nyeste, men det gør ikke noget for der er rigtigt dejligt at være, vi have 4 fantastiske dage. Hotel personalet er super flinke og der er gode aktiviteter for børn på hotellet. Kan 100 % anbefale stedet.

 
19-07-2018

af Jytte B

Super dejligt hotel

Vi havde et skønt ophold på Hotel Longosa. Der er et enestående team på hotellet, som sørger for at du har mulighed for at deltage i aktiviteter dagen igennem. Både for store og små, såsom vandgymnastik, dart, bodyfit, zumba, børneaktiviteter og underholdning om aftenen. De er med til at skabe en super stemning så man føler sig rigtig godt tilpas. Stor ros til Julian, Stefan, Andre og pigerne 😊 I er SÅ gode. SMILE 😊😊😊 We miss you. Det bedste team på alle hoteller er jeg sikker på 😀 Ligger godt placeret nær dejlig sandstrand og tæt på by og Nessebar, hvor man kan tage en lokal bus. Rigtig god alsidig mad. Eneste minus. Reception informerede os slet ikke ved ankomsten om aktiviteterne på Hotellet, så vi gik glip af meget de første dage. De udleverede kun nøglen og var meget dårlige til engelsk.

 
03-09-2013

af hlpo Hjallerup, Danmark

Hotel Longosa

Godt beliggende all inclusive hotel. Maden var rimelig men lidt ensformig. Ellers dejligt hotel med god service. Kort afstand til dejlig strand og ikke langt til centrum, hvor man også ku vælge at køre minitog.

 
14-08-2013

af Bjarkebaben Horsens, Danmark

Middelmådigt - intet mere.

(review in danish) Hotel Longosa/Longoza. Åh ja. Hvor starter man? Hotellet er delvist renoveret og i den nyrenoverede (og lille) afdeling så tingene fint ud. Men alt andet var noget ældre noget. På vores værelse var der mange myrer. Vi var heldige at få et værelse på 4. etage og med lidt havudsigt og udsigt til en lille hyggelig baggård. Det var vi glade for fordi vi kunne ikke have holdt 14 dage ud hvis vi ikke have den lille opmuntring. Personalet på hotellet var meget blandet. Der var en rigtig sød receptionist og to virkeligt søde bartendere. Resten virkede meget arrogante. Kvaliteten på maden var horribelt! Den første uge kunne jeg lige klemme det ned. Den anden uge kunne jeg ikke mere. Drikkevarene var okay. Sodavandene var rigtig gode, øllene kunne drikkes og vinen var hvad man kunne forvente på all inclusive hotel. Lille og meget kold pool! Rengøringen på værelset var til gengæld tiptop! Vi tabte desuden vores nøgle og de måtte udskifte hele låsen. Det kostede 50 leva. Gammeldags at de ikke "bare" har nøglekort der bare kan kodes om.

 
08-07-2023

af Bogdan P

A solid 10

I want to thank the team for the way they dedicated themselves during the time I spent in the hotel. I had to organize a birthday party during my stay and they helped me without hesitation. It's a solid 10 for the whole team.