Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 60 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-
Det er noget i småtingsafdelingen, men Poolen var lidt beskidt. Der var sand på bunden, alger i fugerne og der lå løse mosaik fliser på bunden

Bekræftet køb : 2023-10-09


10 ud af 10

+
Lille roligt hotel i rolige omgivelse og med imødekommende og venligt personale. Priserne i køleskab, bar og restaurant yderst rimelige i sammenligning med andre steder i området.
-
Jeg manglede ikke noget, og havde jeg manglet noget, havde jeg bedt om det.

Bekræftet køb : 2023-10-09


7 ud af 10

+
Rolig beliggenhed. Ligger ikke klemt inde blandt andre. Afslappet atmosfære.
-
Aftensmad. Sløvt/træt personale - var dog hjælpsomme og høflige. Hotellet fremstod pænt, men lidt slidt. I poolen lå løse mosaikker og vi så på intet tidspunkt at den blev rengjort og desuden lå der nogle småsten på bunden i flere dage.

Bekræftet køb : 2023-09-25


10 ud af 10

+
Servicen fra personalet. Stilheden. Fin lejlighed især glad for mikroovn!
-
Blødere håndklæder. De var meget meget stive!

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
Den hyggelige atmosfære
-
Rengøring af pool området halter lidt

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
Det hele, bedre end forventet
-
Pool åben en time længere om aften

Bekræftet køb : 2023-09-04


8 ud af 10

+
De var meget søde og hjælpsomme ❤️
-
Måske på værelset kunne godt være nye ens kopper Tallerkener nye emhætte som virkede Ny el kedel og koge

Bekræftet køb : 2023-09-04


10 ud af 10

+
Fantastisk atmosfære der er på hotellet . At der var rent og pænt .
-
Kunne måske trænge til opdatering i køkkenting .

Bekræftet køb : 2023-09-04


7 ud af 10

+
Ro og fred og få gæster
-
Flere solsenge kunne ønskes, da halvdelen var i skygge ud på eftermiddag. Bedre udstyr i lejligheder, komfuret kunne ikke bruges og der manglede en brødkniv.

Bekræftet køb : 2023-09-04


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

77 bedømmelser
Meget godt
 
43
Godt
 
24
Middel
 
7
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

17-09-2019

af egstalle Copenhagen, Denmark

Et super hotel men med et par enkelte mangler

Dette hotel er hyggeligt med nogle dejlige værelser med eget køkken og balkon. Swimmingpool og solbænke, gratis wii-fii over alt. Super sødt personale et rigtigt godt køkken med tilpas store portioner, veltillavet mad der kan anbefales. Man kan spise alle måltider i hotellets restaurant eller på værelset, der er desuden en poolbar. Priserne er yderst rimelige, og det er billigere end nede i byen. Der er gode udflugtsmuligheder fra Side. Minusserne er: Et meget lavt vandtryk i køkken og bad. Aircondition koster 5 euro i døgnet. Hunde rundt om hotellet der gør hele natten, nabo hotel der mener man skal skrue op for forstærkerne efter 22:00 så man ikke kan sove før efter midnat nogle gange til 02:00 dette er irreterende hvis man skal tidligt op, det er hver aften og om torsdagen er det tyrkermusik for fuld drøn så man skulle tro man var på Ibiza.

 
03-07-2019

af Claus R Vordingborg, Danmark

Hyggeligt hotel med atmosfære

Hotellet består af ca. 20 hotellejligheder. Denne er pæn i størrelse. Stort soveværelse, stue/køkken, stor altan og stort badeværelse. Alt pænt rent og velholdt. Daglig rengøring af meget sødt og servicemindet personale. Til hotellet hører dejlig lukket område med pool, børnepool, bar og restaurant. Der er desuden mulighed for at købe drikkevarer med op til værelserne til rimelig pris, men eller ligger der flere minimarkeder i nærheden. Hotellet ligger et stykke fra stranden, men tilbyder gratis shuttlebus til stranden med 4 ture ud om formiddagen og tilsvarende 4 ture hjem om eftermiddagen, så det er nemt at komme til stranden. Desuden har hotellet aftale med det strandhotel bussen kører til, så det er gratis at ligge ved dette. Hotellet er børnevenligt, så der må påregnes nogen støj og aktivitet ved poolen, men slet ikke i det omfang man oplever ved de store strandhoteller. Hotellet kan absolut anbefales«

 
26-06-2019

af Lillian54 Skive, Danmark

Dejlig om dagen - høj musik hele natten

Nar apart er et hyggeligt lille hotel med yderst venligt og hjælpsomt personale, men beliggende langt fra alt. Der er 10 min gang til små souvenir butikker og forskellige restauranter. Marked med fødevarer beliggende lige overfor hotellet. Vores 2-vær. lejlighed og altan var perfekt. Der var de køkkenredskaber vi skulle bruge. Rengøring hver dag og ligeledes rene håndklæder. Der var ingen elevator. Aircon. kunne vi tilkøbe. Det høje musik om natten, kom fra et diskotek et sted i nærheden og blev ved hver nat, til lige før 05, hvor der blev kaldt til bøn i moskeen.

 
28-08-2018

af Mette P

FANTASTISK

Vi er her på parferie, hvor komplekset er intet mindre end PERFEKT. Den bedste service jeg har oplevet nogensinde, vi er blevet opvartet i hoved og r.. Personalet er i en klasse for sig selv, og siger ALDRIG nej. Hotellet er af ældre dato (2001) men pænt og velholdt, stemningen er i top, og man føler sig hjemme fra dag 1 af. Det ligger lidt afsides, og ca 30 min gåtur fra Side centrum, hvilket betyder fred og ro. Der hersker ingen tvivl om at dette er vores nye stamhotel i Side. Kunne vi have givet 6 stjerner så havde de fået den sidste for imødekommenhed, service og for ALTID at sætte gæsten i centrum.

 
25-08-2018

af MadsN1991

Billigt, hyggeligt og roligt hotel.

Billigt, hyggeligt og roligt hotel til billige penge. Min kæreste og jeg var her i en uges tid, og vi har været fuldt ud tilfredse med opholdet. Der er pool med tilhørende bar, og soppebassin til de helt små. Restauranten laver god mad, og personalet er utroligt søde. Hotellet ligger et par hundrede meter fra "byen", så man kan næsten nå at kravle hjem uden at skrabe hul på knæene.