1-værelses lejlighed

1-værelses lejlighed med balkon. Kombineret soveværelse med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20-25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejlighed med balkon. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30-35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejlighed med balkon. To soveværelser og et kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60-65 kvm.
Antal personer: 4-6 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon. To enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20-25 kvm.
Antal personer: 2 personer.