Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med tv med skandinaviske kanaler og satellitkanaler. Minibar med alkoholfrie drikkevarer, øl og vand ved ankomst. Der påfyldes med to flasker vand pr. dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser, front area

Dobbeltværelser for gæster over 16 år. Tv med skandinaviske kanaler og satellitkanaler. Minibar med alkoholfrie drikkevarer, øl og vand ved ankomst. Der påfyldes med to flasker vand pr. dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning for barn. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar med alkoholfrie drikkevarer, øl og vand ved ankomst. Der påfyldes med to flasker vand pr. dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med skandinaviske kanaler og satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 3-5 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser med jacuzzi

Superior-værelser med jacuzzi på balkonen, kun for gæster over 16 år. Tv med skandinaviske kanaler og satellitkanaler. Minibar med alkoholfrie drikkevarer, øl og vand ved ankomst. Der påfyldes med to flasker vand pr. dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon med jacuzzi og delvis havudsigt.

Antal personer: 2 personer.