Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 158 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Alt var bare i orden! Fantastisk personale hele vejen rundt, smilende og imødekommende. Der var rent og pænt, over det hele.
-

Bekræftet køb : 2023-05-29


7 ud af 10

+
Værelset og at man måtte benytte facilitere ved nabohotellet.
-
Maden og der ikke var styr på at man kunne booke tid til padletennis samt at oversigten over aktiviteter ikke blev overholdt. Fx var der annonceret “kænguruhop” for alle om torsdagen, hvilket vores børn gerne ville deltage i. Vi planlagde derfor ture uden om denne dag. På dagen var der vandgymnastik og da jeg spurgte animationspersonalet kunne de ikke svare mig

Bekræftet køb : 2023-05-29


9 ud af 10

+
Den gode service
-
Vores spa virkede ikke og blev ikke lavet mens vi var der

Bekræftet køb : 2023-05-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-22


7 ud af 10

+
Rent og nemt at komme rundt
-
Maden var kedelig og swimmingpool faciliteter var ikke gode.

Bekræftet køb : 2023-05-15


8 ud af 10

+
Lækkert renoveret indendørs.
-

Bekræftet køb : 2022-10-24


1 ud af 10

+
Medarbejderen i hotellets bar, der var meget imødekommende, også overfor vores børn, hvor han gerne brugte tid på at lave børnedrinks med flere farver til vores børn.
-
Ved ankomsten kl. 2 om natten måtte vi selv gå tilbage til nabo-hotellets reception for at bede om at få opredt den ekstra seng, vi helt fra start havde booket (vi er en familie på 5). Den medarbejder, der viste os hen til vores værelse ville slet ikke hjælpe og bad os ringe til receptionen. Det forsøgte vi, men de svarede ikke. Da vi kom hen til receptionen igen, stod al personalet uden for og røg. De fik bestilt en medarbejder til at komme og rede sengen op, men det tog lang tid, og også denne medarbejder var meget uimødekommende og negativ overfor os. Vi var først i seng kl. 4. Vi blev alle steder på hotellet mødt af sure medarbejdere. Vi plejer at være meget rundhåndede med drikkepenge, men vi endte med kun at give drikkepenge til medarbejderen i baren, da alle andre virkede mere eller mindre irriterede over, at vi overhovedet var der. Maden på hotellet var langt under den standard, vi ellers har mødt, når vi har rejst med apollo. Vi har bevidst gået efter 4 stjerner eller mere, så vi kunne være forholdsvist sikre på, at kvaliteten ville være god. Jeg vil ikke klassificere dette hotel til mere end højst 3 stjerner. Uinspirerende mad kombineret med personale med en vred attitude overfor os, er langt under det, vi ellers har kendt apollo rejser for. Derudover var to af vandrutsjebanerne på hotellet lukkede. Det er dybt skuffende, når man har valgt hotel ud fra antallet af vandrutsjebaner til børnene.

Bekræftet køb : 2022-10-24


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-24


9 ud af 10

+
Omgivelserne og beliggenheden ved stranden
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1532 bedømmelser
Meget godt
 
871
Godt
 
312
Middel
 
154
Mindre godt
 
84
Dårligt
 
111

5 nyeste bedømmelser

21-05-2023

af 480johnny Sindal, Danmark

Fint hotel til prisen, men

Udmærket hotel til prisen. Maden var typisk en alt inklusive buffet meget ensformig, men nok. Rejsebureauet ( MixTravel) bør informere om et højt støjniveau i poolområdet højt musik hele dagen og støjende underholdning om aftenen. Vi var nødt til at flytte værelse hvilket blev gjort med et smil i det hele taget fin service fra personalet

 
14-11-2022

af beritkbach

Super hotel, men med støjudfordringer fra nabohotellet.

Super hotel med dejlige værelser, skøn udsigt, fantastisk pool og strand. Betjeningen i restauranter, barer og af rengøringspersonale er i topklasse. Maden er afvekslende og frisk. MEN, man skal bo på poolsiden. Siden vendt mod nabohotellet er et støjhelvede fra 22.30 - 01.00. Vi fik heldigvis, efter nogle dage, et andet værelse.

 
03-10-2022

af 703ren_s København, Danmark

Et fint hotel, men med alt for meget støj.

Vi besøgte hotellet i september 2022. Hotellet levede i forhold til konceptet “all inclusive” grundlæggende op til vores forventninger. Imidlertid var der meget støj på de to værelser, som vi overnattede på. Det første værelse var voldsomt plaget af støj fra diverse underholdningsshows fra Gold Island og andre hoteller i nærheden. Balkonen var et støjhelvede mellem ca. 21.30 - 23.30 hver aften og selv på værelset var støjen så slem, at vores datter havde svært ved at sove. Efter 3 dage flyttede vi om på den anden side af bygningen, hvor en generator af en art samt aircondition moduler larmede non-stop i 24 timer i døgnet - heldigvis kunne den støj næsten holdes ude af værelset. Værelserne fremstår noget slidte, fx måtte vi have en teknikker til at fikse en el-installation, da strømførende ledninger var blotlagte. Vi nød opholdet om dagen ved pool og strand, men vi kommer nok ikke tilbage pga. udfordringer med støj.

 
31-12-2019

af gittehm2019

Skøn afslappende feriested

Min teenage datter og jeg havde glædet os til at komme på en længe ventet ferie. Vi har aldrig før været i Tyrkiet og var spændt på stedet osv. Vi nød hver eneste dag. Dejlig mad, personale er fantastisk imødekommende og skønne pools og strande. Kan man ønske sig mere? Selv hende som gør værelserne rene havde overskud til smil. Faith, som tilhører ovre i bygning B kan man kun føle sig tryg ved og er yderst serviceminded ligesom personalet ved pools, barer og restauranterne. Vi kommer gerne igen. Synes også den lille by ved siden af har lige det vigtigste ting, hvis man ikke overskuer at tage bussen ind til Alanya. Selvom det også er ret nemt. Desuden er der en dansk guide på hotellet, hvor alle spørgsmål kan besvares. Det eneste vi ikke kan anbefale er Beiram som har en truende adfærd. Jeg havde ikke bestilt mere end en massagetur, men ved misforståelse og forvirring havde den tyrkisk talende dame i spa området forstået gennem Beiram at der skulle betales for to, efter jeg selv havde talt med ham i tlf ved siden af. Det anede jeg ikke, burde selvfølgelig have regnet det ud eftersom prisen var højere. Min fejl. Men da jeg skulle have massagetiden opstod der forvirring og Beiram blev tilkaldt. Han valgte at komme ind i massage rummet lige efter den venlige massør var færdig. Beiram læner sig ind over mig, mens jeg stadig ligger på briksen og truer med at jeg skal have foretaget den anden massage tur. Jeg fik dog penge tilbage, men den mand er det eneste dårlige på det smuk sted

 
28-09-2019

af Brygstar Esbjerg, Danmark

Fantastisk hotel ! Super personale !

Vores til dato bedste ferie ! Hotellet er om end ikke helt nyt dog rent og pænt. Vi boede dog på et nyrenoveret værelse som var over al forventning. Personalet især Ibrahim, Mustafa og vores faste tjener Emin gjorde alt for at vi fik en fantastisk ferie ! Jeg er selv inden for restaurationsbranchen og arbejder selv som køkkenchef, aldrig har jeg set så rene og hygiejniske forhold i køkkenerne. Al produktion at forskellige fødevarer er adskilt, temperaturfølsomme varer blev forberedt i kølede køkkener. Alt vand bliver renset og filtreret. Alle frugter og grøntsager bliver vasket grundigt i særligt rent vand. Alt var ren Toyota 112% i orden ! Maden var tilmed afvekslende, fyldt med temadage og virkelig indbydende. Stor ros til Gold Island Hotel 🇩🇰🇹🇷