Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 151 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Hyggen og nærværet.
-

Bekræftet køb : 2024-06-13


10 ud af 10

+
Svømmeskole og pool
-

Bekræftet køb : 2024-06-10


6 ud af 10

+
-
man skal på ingen måder få bedt om at få vasket tøj vi havde en bære pose og skulle betale 58 euro alle andre hoteller vi har været på har vi kun betalt mellem 5-10 euro for det

Bekræftet køb : 2024-06-03


8 ud af 10

+
Poolen området ved selected og lejligheden
-

Bekræftet køb : 2024-05-30


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Rengøring af toiletter ved poolen

Bekræftet køb : 2024-05-30


7 ud af 10

+
Service. Hjælpsomhed. At man kunne benytte alt på Select, hvilket ikke kan læses nogen steder - en meget positiv overraskelse.
-
Mere slidt end forventet. Larm fra nabo hotel. Børn vil ikke benytte børnepoolen, når de bliver oversprøjtet med vand. Blev fyldt med legende børn, i perioder, hvor det var slukket.

Bekræftet køb : 2023-10-23


9 ud af 10

+
Fantastisk flot beliggenhed og gode, velholdte faciliteter
-
All inclusive delen - maden var simpelhen for sølle. Det havde været bedre med lidt mindre og så bedre

Bekræftet køb : 2023-10-23


8 ud af 10

+
Maden og strandene.
-
Dårlig paddelbane og bordtennis. For få træninger med Apollo og hotellets træninger var for useriøse.

Bekræftet køb : 2023-10-23


4 ud af 10

+
Apollos rejseguides var meget hjælpsomme
-
Der var ingen reception, man skulle med alle spørgsmål og med chcke-ud gå i andet hotel 200 meter væk. Pris på denne hotel var dyrere end søskende hotel hos Apollo, vi gand ud på stedet, at det var omvendt. Apollo tog ekstra penge for børne hotel, da det var efterårsferien. Jeg købte dyrere hotel da troede det var billigere. Ville aldrig gjørd det hvis jeg for eksempel vidste at jeg skulle gå til andet hotel med alle mine spørgsmål, ingen reception på vores hotel. Musik fra diskotek var meget høj, synes I skal advare om det.

Bekræftet køb : 2023-10-23


2 ud af 10

+
Pool Søde medarbejdere
-
Jeg synes bestemt ikke det levede op til at være et 4+ hotel. - Det var MEGET slidt hotel. Ikke vedligeholdt - blev ikke holdt rent - receptionen på family hotellet var ikke åben hele ugen. - 24/7 tilbød meget lille udvalg af mad hvilket blev en udfordring den dag vi skulle flyve hjem. - lidt det samme mad der gik igen i restauranten. Dejligt når det var mere tyrkisk inspireret.

Bekræftet køb : 2023-10-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1622 bedømmelser
Meget godt
 
918
Godt
 
327
Middel
 
167
Mindre godt
 
91
Dårligt
 
119

5 nyeste bedømmelser

28-05-2024

af Jan Erik P

Flot og lækkert.

Kæmpe resort i Avsallar 20 km fra Alanya. Meget lækkert sted med mange faciliteter. Flotte værelser med flot udsigt over vandet. Lækkert pool område. Der er uendelige valgmuligheder i restauranten meget lækkert mad med meget venligt personale. Dejlig badestrand med læ for høje bølger.

 
03-11-2023

af Per V Kværndrup, Danmark

Dejlig ferie.

Vi var 4 voksne og tre børn som boede på Gold Island i 24 dage. Lidt slidt hotel, men alt fungerede tilfredsstillende. Venlige mennesker, god strand og fine værelser. Kan kun være tilfredse. Havde adgang til alle faciliteter på begge hoteller. God mad og "fede drinks"

 
10-10-2023

af Luna J

Service og rengøring i top - maden er elendig

Service og rengøring er i top. Personalet havde lidt svært ved at forstå engelsk, men de var venlige og gjorde deres bedste. Maden var forfærdelig, ganske enkelt. Alt fisk var skam tilberedt, og salat var tørt og trist - tydeligt at det havde været skåret flere dage forinden. Al ost var gedeost. Vi rejste med Apollo og valgte hotellet fordi der skulle være en særskilt børne buffet - buffeten var der men havde kun åbent en enkelt gang til aften, hvor udvalget så var kolde rester fra frokost i snackbaren. Vi havde også forventet at børnene kunne hilse på apollos maskotter på hotellet (som Apollo selv skriver i hotel beskrivelsen på deres hjemmeside) disse maskotter så vi ikke en eneste gang under opholdet.

 
13-08-2023

af Birthe N

HELT FANTASTISK HOTEL

Bedste hotel, vi nogensinde har besøgt. Vi var en familie på 10 mellem 14 og 72 år afsted. Dejlige store værelser med store balkoner. Rigtig fin service af rengøringspersonalet. Maden var varieret og veltilberedt. Mad og drikke var inden for rækkevidde hele døgnet rundt på diverse barer, cafeer osv. Betjeningen i restauranten var virkelig god og vi fremhæver især mr. Serafettin, som er yderst venlig, sjov, flittig og imødekommende. Han gav os en dejlig oplevelse. Poolområdet mangler ingenting og stranden og havet er fantastisk. Vi vil helt sikkert anbefale hotellet til andre rejsende og vi vil helt sikkert selv besøge hotellet igen.

 
22-06-2023

af Flemming K Haslev, Danmark

TOP hotel!

Virkeligt imponerende hotel med fantastisk udsigt! Der er hav på tre sider! Vi boede i blok B, passede os fint, ikke så prangende som det runde søsterhotel (blok A). Vi boede på 6. sal med balkon og direkte havudsigt, var med i prisen hos Apollo, SUPER! Værelset var stort, lækkert, lyst og rent. Man kunne frit benytte begge hotellers faciliteter, barer, strande pools osv., eneste krav var at man spiste hovedmåltiderne på sit eget. Den store strand ved blok A er fantastisk! En af de bedste vi har mødt på vores mange rejser i Tyrkiet. Det fineste sand både på stranden og ude i vandet, velegnet til små og store, unge og gamle, vandet rent og varmt. Stranden ud for B er mindre med grovere sand, og der er lidt mange sten/klipper ude i vandet, kræver noget opmærksomhed. Vi benyttede ikke nogen pools, fordi stranden var så lækker. Ved den store pool (A) var der irriterende høj larmende musik, fuldstændigt kikset!? Passede overhovedet ikke til gæsterne, som bestod af rigtig mange børnefamilier, og os 'lidt' ældre. Forstår ikke hvorfor hotellet accepterer "DJ's" der spiller knaldhøj techno for sig selv og unge festaber, som IKKE er der ....?? Maden var god! Meget at vælge imellem, og frisk og lækker. Eneste lille minus var, at den ikke altid var varm. Fik f.ex. Aubergine-Moussaka (favorit) og grillet fisk, som var nærmest kold - æv. Rødvin lidt bop-bop, hvidvin og især øl glimrende! Sodavand OK, og der var kold flaskevand i alle barer. Drinksene! Det er et MUST at gå til lobbybaren i A og bede Can eller Yusuf om en special, hold nu kæft de er gode og flotte (se billede). Det er et par sjove fyre, bare giv dem noget gas! Nu vi er ved navnene, Emin, der er tjener om morgenen i B, hvilken dygtig, servicemindet, hårdtarbejdende, effektiv og sød mand, topkarakter herfra! Husk også at smage de virkelig gode Gözleme, tyrkiske fladbrød med en smule fyld, som en dame laver hver dag mellem 12 og 16, ud for græsplænen, spiste vi hver dag, som lidt sen frokost. Fint wi-fi allevegne, ingen myg, temperatur her midt i juni 26-30 grader med en lille vind ind fra havet ... Hotellet får 4 stjerner pga de nævnte ting, men vi kan sagtens finde på at komme igen ... lækker, lækker ferie!