Efterårsferie 2018

Find inspiration til din efterårsferie 2018!

Hos Apollo er der ingen begrænsninger for dig, der leder efter rejser i efterårsferien 2018. Tag på en af vores skønne charterrejser til klassisk sol- og badeferie, eller hvad med at tage på oplevelse i en af Europas spændende storbyer, hvor vejret stadig er skønt i efterårsferien?


Find charterrejser i efterårsferien

Vælg den ønskede afrejselufthavn og få det fulde overblik.

 


Find storbyferie i efterårsferien

Vælg den ønskede afrejselufthavn og få det fulde overblik.

London

London

Livlige London går man aldrig galt i byen med! Udvalget af ting du kan opleve i London er enormt – og verdensmetropolen er i konstant udvikling. Oplev fodbold i topklasse, shopping, sightseeing...

Find efterårsferie til London
Barcelona

Barcelona

Oplev farverige Barcelona! Denne livlige og spændende byen ved Middelhavet byder på alt. Fantastisk shopping, strandliv, arkitektur, historie og ikke mindst herlig mad og drikke.

Find efterårsferie til Barcelona
Rom

Rom

Rom blev ikke bygget på en dag og man ser tydeligvis hvorfor, med alle de store oplevelser der venter her! Giv følelserne frit spil og lad dig beruse af historiens vingesus, kulinariske lækkerier og stor kunst.

Find efterårsferie til Rom
Efterårsferie i Prag

Efterårsferie i Prag

Tag på en herlig efterårsferie til smukke Prag. Byen byder på masser af oplevelser, både i centrum, i forstæderne og lige omkring byen. Nyd prisvenlig mad og drikke, og en kultur med masser af smukt arkitektur, interessante muser og spændende musikoplevelser.

Find efterårsferie til Prag
New York

New York

New York har et stort udbud af det meste – her finder du verdenskendte museer, berømte parker og bygninger, shopping i verdensklasse og restauranter med mad fra alle verdens køkkener.

Find efterårsferie til New York

  Søg og find din efterårsferie her