billige rejser i oktober

Billige rejser i oktober

Tag på ferie i oktober og få stranden til dig selv! I det mindste næsten - fordi det er roligere på mange destinationer i oktober. Nyd livet på en liggestol langt væk fra det kolde efterårsvejr derhjemme. Book din solferie i oktober i dag og start udlængslen!

Hvor er det varmt i oktober?

I varmeguiden kan du nemt se, hvor varmt det er på vores destinationer i oktober.

Se varmeguiden

Populære billige rejser i oktober

Kreta

Forlæng sommeren på Kreta. Øen byder på storslået natur, fantastiske strande og en bred vifte af aktiviteter.

Læs mere og bestil

Cypern

Oplev solsikre Cypern, både familier med børn og par trives her. Nyd livet på stranden, den gode mad og den smukke natur!

Læs mere og bestil

Fuerteventura

Solbadning, surfing eller afslapning på Fuerteventura, den kanariske ø, der er kendt for sine kilometerlange sandstrande!

Læs mere og bestil

Find billig rejse i oktober

OBS! Tilbuddet gælder kun nybookinger. Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende, når barnet sover på opredning. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.