Tips til dig der rejser alene

Vores bedste tips til at rejse på egen hånd

Vi giver dig tips til, hvad du skal overveje, og hvor du skal rejse hen, når du vil ud på dit eget eventyr. Flere og flere vælger at rejse på egen hånd, ikke mindst på træningsrejser, en tendens som Apollo har mødt med Apollo Sports Solo-konceptet, for dem der gerne vil på træningsrejse selv med ligesindede. 

Der er mange fordele ved at rejse på egen hånd, ikke mindst fordi man er fleksibel og kan planlægge dagen, som man vil, og fokusere helt på sig selv!

Sådan får du en vellykket solorejse 

Selvom det bliver mere og mere populært at rejse alene, er der mange, der tøver, fordi pris og selvstændighed kan være en barriere. Men det behøver ikke at være dyrere eller mere ensomt at rejse alene - det kræver bare lidt mere omtanke og planlægning.

Når du rejser alene for første gang, kan det være en god idé at vælge et velkendt og etableret rejsemål, som du er fortrolig med, og hvor du sandsynligvis nemt og afslappet vil kunne socialisere med andre rejsende. Vælg en destination, hvor der er masser af enkeltværelser, så du ikke skal betale ekstra for at bo alene i et dobbeltværelse. 

Du er altid sikker, når du rejser med Apollos, men hvis du rejser rundt på destinationen på egen hånd, er det klogt at undgå at rejse om natten. Læs også om lokale skikke og regler, og lav på forhånd en lille ønskeliste over, hvad du gerne vil opleve på ferien, f.eks. prøve at surfe, dykke eller bare prøve en ny ret om dagen.


5 tips til at rejse på egen hånd

1. Vælg en velkendt destination, som du føler dig tryg ved. 

2. Bestil overnatning i forvejen, og tjek, at der er enkeltværelser på hotellet. 

3. Vær ikke bekymret for at være alene. Når man rejser med et åbent sind, hovedet højt og et smil på læben, er det overraskende nemt at komme i kontakt med andre mennesker.  

4. Udnyt, at du rejser alene og er fleksibel, og spørg de lokale om tips og råd om skjulte perler.  

5. Planlæg selv, men vær åben og spontan, og klar til nye møder. 


5 rejsemål som passer ekstra godt til en solorejsende

Gran Canaria

Apollos mest populære destination for uafhængige rejsende. Ikke alene byder den på fantastiske naturoplevelser, gode vandrestier, strande og naturoplevelser. Spanierne på øen er både åbne og imødekommende over for solorejsende. 

Læs mere og book

Bali

Sundhed og velvære, strande, jungle, spa, kultur eller meditation - Bali har det hele, og lidt til. Et mekka for surfere og backpackere fra hele verden, som af mange anses for at være verdens bedste destination for solorejsende. 

Læs mere og book

Algarve

Der er masser af aktiviteter for dem, der gerne vil prøve noget nyt hver dag - besøge en vingård, spille golf, surfe, lave mad, kultur og natteliv. Og rundt om den næste bugt kan du finde din egen strand. 

Læs mere og book

Mallorca

Palma, Mallorcas hovedstad, byder på strande, tapas og shopping i verdensklasse. Oplev denne fantastiske by, og du vil finde det svært ikke at få nye bekendtskaber, måske venner for livet? 

Læs mere og book

Barcelona

At rejse på egen hånd til Barcelona giver dig frihed til at udforske byen i dit eget tempo. Du kan vælge at besøge ikoniske seværdigheder som Sagrada Familia eller Park Güell, smage på det lækre catalanske køkken på lokale restauranter og nyde det pulserende natteliv.

Læs mere og book


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her