10 grunde til at vælge et krydstogt

Mange destinationer på ønskesedlen, men problemer med at finde tiden? Det er blot én af flere grunde til at vælge en krydstogtsferie næste gang. Her kan du finde 10 grunde til at vælge en krydstogtferie!

1. Valuta for pengene

En god grund til at vælge et krydstogt er feriebudgettet. Når du tager på krydstogt, er det meste inkluderet: ophold, mad, dags- og aftenunderholdning og transport mellem forskellige destinationer. Du kan også forudbestille drikkepakker og udflugter, hvilket gør det endnu nemmere at holde dig til dit budget.

2. Mange rejsemål - et hotel

På et krydstogt behøver du ikke tænke på mellemlandinger eller at skulle slæbe rundt på din kuffert. Her pakker du kun én gang og lader det flydende hotel tage dig fra by til by, eller ø til ø. Hver morgen vågner du et nyt sted og til nye eventyr.

3. Skræddersyet

For nogle betyder det perfekte krydstogt klatrevægge, udendørs biograf, spektakulær underholdning og vandrutsjebaner. Andre foretrækker mere intime fartøjer, luksusyachter eller sejlskibe. Uanset hvad du foretrækker, findes det perfekte krydstogt til dig. Med Apollo kan du skræddersy din egen rejse, vælge dit drømmeskib, rejseplan, kahyt og så er du på vej!

4. Stort udbud af aktiviteter og muligheder

Dagens krydstogter er designet til at tilfredsstille alle uanset interesser. Spa, casino, basketball, golf, vinsmagning, foredrag, musicals, danseundervisning, koncerter og yoga er blot nogle få eksempler på aktiviteter, der tilbydes om bord. Foretrækker du slet ikke at lave noget, er det selvfølgelig også muligt – med en fantastisk havudsigt, hvor end du vælger at lave ingenting.

5. Nemt at planlægge

Eftersom krydstogter sælges som pakker, er de nemme at planlægge. Du behøver ikke at søge efter hoteller i din prisklasse, eller bruge tid på at koordinere flyrejser mellem forskellige destinationer. Et krydstogt er også perfekt til grupper, der rejser sammen. At koordinere 10-30 forskellige familiemedlemmer og venner med forskellige præferencer, interesser og aldre er ikke noget problem – det enorme udvalg om bord gør det muligt for alle at finde noget, de kan lide.

6. Alt, du behøver, indenfor rækkevidde

Nutidens krydstogtskibe er udstyret med wifi og mobildækning, som gør det nemt at holde kontakten med omverdenen og hurtigt dele alle de skønne billeder, du tager. Butikkerne om bord sælger alt, hvad du måske har glemt at pakke, og hvis du bliver syg, er der altid hjælp at hente.

7. Oplev steder du ellers aldrig kunne have oplevet

Drømmer du om at udforske Caribien? Er du nysgerrig på Dubai? Eller kan du ikke bestemme dig for, hvad du vil se i Middelhavet? At tage på krydstogt er en af ​​de absolut bedste måder at se flere af de mest eksotiske dele af verden på. Krydstogterne omfatter ofte alt fra populære destinationer til mindre byer, alle med spændende seværdigheder og ting at lave.

Fartøj i solnedgangen

8. Romantisk

Med vinden i håret, havudsigt hvor end du er, smukke solnedgange, stjerneklare nætter og sene middage bliver vi nok alle lidt ekstra forelskede. I løbet af dagen kan I vælge mellem uendelige aktiviteter at lave sammen, såsom parmassage, spabad, dans, gåture på dækket og spændende eventyr i land.

9. Socialt

Hvis du elsker at lære nye mennesker og kulturer at kende, tilbyder krydstogter fantastiske muligheder. Ved at deltage i forskellige aktiviteter møder man andre ligesindede, og børnene får hurtigt nye venner.

10. Prøv noget nyt

Har du ikke prøvet at tage på krydstogt før? Det er helt sikkert noget, der skal prøves!