Rejsetips til Lissabon på Apollorejser.dk

Rejsetips til Lissabon

Vidunderlige og farverige Lissabon byder på en ferie fyldt med god mad og drikkevarer, smukke gader man kan fare vild i, og meget at se og gøre. Lad dig inspirere af vores rejsetips til Lissabon og book en skøn weekendtur!

Ting du kan lave i Lissabon

I Lissabon er der snoede gader, spændende oplevelser og fine udkigspladser. Find din favorit blandt vores tips til hvad, du kan lave i Lissabon.

Læs mere her

Seværdigheder i Lissabon

Hvilke seværdigheder i Lissabon skal du besøge? Vi kommer her med nogle af vores favoritter - alt lige fra et tusinde år gammelt slot til mægtige tårne. 

Læs mere her

Weekend i Lissabon

Overvejer du en weekendtur til Lissabon? Her venter skønne Middelhavstemperaturer, hyggelige bydele og fine hoteller. Læs vores bedste tips til en skøn weekend i Lissabon. 

Læs mere her

Restauranter og natteliv i Lissabon

Lissabon har et spændende natteliv og et stort udbud af restauranter, hvor du kan smage lækker mad. Tag en aftendrink på en hyggelig bar, dans fødderne ømme eller spis dig mæt i fantastisk mad!

Læs mere her

Udflugter fra Lissabon

Der er en masse spændende muligheder for at tage på udflugt fra skønne Lissabon. Besøg et gammelt slot, bad i havet eller tag på eventyr langs kysten.

Læs mere her

Find og book rejsen her