Magiske Sintra

Udflugter fra Lissabon

- vores bedste udflugtstips!

Vil du lidt væk fra det centrale Lissabon for en dag, eller længes du efter stranden? Der er mange muligheder! Besøg et eventyrslot, svøm i havet eller tag på nye eventyr langs kysten.

Stranden i Estoril udenfor Lissabon Stranden i Estoril udenfor Lissabon

Strande nær Lissabon

I det centrale Lissabon er der ingen badestrand, men blot 30 minutter herfra ligger kysten med bløde sandstrande. Byerne Estoril og Cascais er hyggelige udflugtsmål med hyggelige bykerner og små strande. Du kommer nemt hertil med tog eller bus. En lang og skøn sandstrand finder du i Costa da Caparica, ca. 20 minutter fra det centrale Lissabon med bil.

Den mest populære strand nær Lissabon er Praia de Carcavelos. Efter 20 minutter med tog venter en lang, gylden sandstrand. Her kommer både lokale og turister, så forvent en del mennesker på stranden...

Lissabon til Algarve

En længere udflugt er fra Lissabon til Algarve. Ca. tre timer med tog herfra ligger Algarve med sin kendte kystlinje. En af Algarvekystens mest kendte turistbyer er Albufeira, som er en gammel fiskerby og en rigtigt hyggelig by med brostensbelagte gader og hvidkalkede huse.

Eventyrlige Sintra

At komme til Sintra er som at gå ind i en Disney-film. Byen ligger 30 km fra Lissabon og er klassificeret som verdensarv. Sintra karakteriseres af smukke farverige huse.

Sintras mest kendte seværdighed er slottet Pena Palace, som med sine farverige tårne og park er en fryd for øjet. Penapaladset stod klart i midten af 1800-tallet og var engang et kongeligt palads. Slottet ligger højt oppe på et bjerg – hop ind i en taxi, tag bussen eller tag turen til fods.

Du kan også opleve det majestætiske slot Quinta da Regaleira. Den udsmykkede facade, de gotiske tårne og mystiske, underjordiske gange gør slottet til et af Sydeuropas mest interessante slotte. Gå ikke glip af The Initiation Well, det er en brønd for ceremonier. Gå ned af spiraltrappen ned til brøndens bund, hvor det siges at der en underjordisk labyrint.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Lissabon, find og book en rejse til Lissabon eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Lissabon

Her finder du vores bedste tips om de bedste seværdigheder, de hyggeligste kvarterer, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Lissabon

Lissabon, Estoril, Cascais og Paço de Arcos

  • Kombinér smukke Lissabon med sol og strand
  • Golf, arkitektur og hyggelige små badebugter
  • Lissabon - en hyggelig og charmerende by
Læs mere om Lissabon og nærliggende områder

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her