Rejsetips til Rom

Rejsetips til Rom

Her finder du vores bedste Rom-tips til din rejse. Byen som stammer fra Antikken regnes som en af verdens mest romantiske byer. Lad dig inspirere af alt hvad du kan se og foretage dig i Rom. Vi giver tips om nogle af Roms mest interessante seværdigheder og aktiviteter. Se alle vores rejser til Rom

Bydele i Rom

Rom er en stor by med mange bydele, områder og kvarterer. Her er nogle bydele og områder som er skønne at opleve i Rom.

Læs om bydele i Rom her

5 seværdigheder i Rom

I Rom er der hundredevis af kendte monumenter, kirker og ruiner fra Antikken. Her er fem seværdigheder du kan tjekke af på din bucket-list.

Se de 5 seværdigheder her

Anderledes sightseeing i Rom

Der er mere i Rom end de klassiske turistattraktioner og shoppingstrøg. Her er tips om anderledes sightseeing i Rom.

Læs om anderledes sightseeing i Rom

Colosseum i Rom

En fantastisk seværdighed  i Rom er Colosseum, det romerske amfiteater, som har været et underholdningssted i flere tusinde år. 

Læs om Colosseum i Rom

Pantheon i Rom

Denne fantastiske bygning, som står midt i det centrale Rom, er en seværdighed, du ikke må gå glip af under dit besøg i Rom. Pantheon er et antikt tempel, som stammer fra 120 e.Kr. 

Læs om Pantheon her

Peterskirken/Vatikanet

Peterskirken er en af verdens største kirker og et helligt sted for den katolske trone, opkaldt efter apostelen Petrus som siges at være begravet under kirken.

Læs om Peterskirken her

Det Sixtinske Kapel

Et besøg i Det Sixtinske Kapel i Vatikanstaten er et højdepunkt under dit besøg i Rom. Det Sixtinske Kapel er pavens private kapel i Vatikanet.

Læs om Det Sixtinske Kapel

Restauranter i Rom

At besøge Rom er en fantastisk smagsoplevelse. Holder du af pasta, brød og charcuterier, kan du kun blive lykkelig. Se vores tips til restauranter her!

Få tips til restauranter i Rom

Mad i Rom

At spise mad er en stor nydelse for indbyggerne i Rom - det er noget, man gør med familien og som både skal være sjovt og tage sin tid. Her er tips til madretter!

Læs om madretter i Rom her

Michelinguide i Rom

Det er ingen overraskelse, at Italien er kendt for sin madkultur. Som land har Italien mere end 300 restauranter, som er Michelin-mærkede - her er nogle tips!

Læs mere her

Find og book rejsen her