Mount Batur på Bali

Seværdigheder på Bali

Bali er så sandelig templernes ø. Der er ca. 20.000 templer på Bali, og mange seværdigheder ligger omkring dem, men der er også meget andet, der er værd at se.

Ubud Monkey Forest

I Sacred Monkey Forest i Ubud vrimler det med søde aber, og du kan besøge tre forskellige templer. Skoven som omgiver templet består af ikke mindre end 115 forskellige træsorter. Sacred Monkey Forest drives efter den hinduistiske filosofi Tri Hata Kana, som har 3 måder at opnå lykke på. Harmoni mennesker imellem, harmoni mellem mennesker og natur samt harmoni mellem mennesker og gud. Det indebærer desuden forskning og bevaring af området, og at der udøves flere religiøse ritualer.

Elefantgrotten Goa Gajah

Holder du af historie og spændende grotter vil et besøg til Goa Gajah passe til dig. Grotterne er bygget i 1000-tallet og kaldes for Elefant-grotten, da de ligger nær Elefant-floden. Den menes at være bygget til spirituelt og meditativt brug. Goa Gajah ligger ti minutter fra Ubud. Grotten i sig er ganske lille, men interessant sin alder taget i betragtning.

Uluwatu Temple

Besøg et af de vigtigste templer på Bali,  Uluwatu-templet i det sydlige Kuta. Templet er kendt for sin fantastiske beliggenhed, som også navnet antyder, da ulu betyder top og watu betyder klippe. Det ligger på kanten af en 70 meter høj klippe over Det Indiske Oceans bølger.

Mange besøger templet om aftenen for at se den smukke solnedgang over det dramatiske landskab. Om aftenen er der også hinduistisk danseoptræden, den såkaldte Kecak-dans, i skæret af den røde solnedgang.

Her kan du også møde templets aber, der siges at beskytte mod ulykker, men de tager også gerne briller, hatte og andre løse ejendele. Du kommer lettest til Uluwatu-templet med taxi eller på en arrangeret udflugt.

Tanah Lot

Et af de mest fotograferede steder på Bali er templet Tanah Lot. Navnet betyder land i havet på balinesisk, det ligger på en klippe "i" havet. Tanah Lot ligger i Tabanan, og menes at stamme fra 1500-tallet. Ifølge mytologien var det Dang Hyang Nirartha, en mand med magiske kræfter, som flyttede klippen til havet og byggede templet. I området omkring Tanah Lot er der lokale kunsthåndværker butikker

Rismarker på Bali

Balis spektakulære rismarker ligger omkring på øen. Udover at de intensive grønne rismarker er meget instagram-venlige, er de en del af, hvad mange anser for at være "det rigtige Bali". Oplev de grønne vidder, roen og den meget specielle atmosfære.

Rismarkerne ligger overalt på de centrale og nordlige dele af øen. Nogle af de rismarker som anses for at være de smukkeste og er på UNESCO’s verdensarvsliste, er Jatiluwih-rismarker i Tabanan på det vestlige Bali. Der er også smukke landskaber nord for Kuta. Tag ud på egen hånd med et kort, eller tilmeld dig en arrangeret vandre- eller cykeltur.

Bestig Mount Batur

Mount Batur er en aktiv vulkan på Bali på et bjerg af 1700 meters højde. Du vil aldrig glemme synet af Mount Batur på en solopgangstur. Det er vigtigt at ha en god grundform for at bestige vulkanen samt have fornuftigt fodtøj på.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Bali, find og book en rejse til Bali eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Bali

Her finder du vores bedste tips til de fineste strande, bedste naturoplevelser, lækre eksotiske smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Bali

Bali

  • Spændende kultur og natur
  • Surf, dyk og bad
  • En frodig paradis-ø
Læs mere om Bali

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her