Rejser til Saranda

Saranda er:

  • • Krystalklart vand
  • • Skønne naturomgivelser
  • • Rig på historie

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Rejs med Apollo til Saranda – den albanske kystby der ligger overfor Korfu. Vandet er krystalklart, strandene er fantastiske, og der er masser af gode restauranter og caféer, hvor du får meget for pengene. I nærheden er der meget at opleve både i form af naturoplevelser og historie.

Foruden gyldigt pas er der brug for øvrig indrejsedokumentation til Saranda

For den mest prisvenlige transfer - fly til Ioannina

Oplev skønne SarandaFakta om Saranda

Valuta

Valutaen i Albanien hedder lek (ALL).

I Saranda er der hæveautomater hvor du kan benytte VISA og Mastercard. Du kan også betale med euro men får penge retur i LEK (Vi anbefaler derfor at betale med LEK). Restauranterne i Saranda tager ikke imod betaling med kreditkort. Der er flere vekslekontorer i Saranda.

Restauranter

En frokost koster ca. 30-40 kr. Vand koster ca. 2 kr. En øl koster ca. 10 kr., og en flaske vin koster ca. 40 kr. og op.

Strande

Den smalle, hvide grusstrand i Saranda ligger midt i byen. Vandet er krystalklart og du kan leje solstole og parasoller. Til den smukke sandstrand i Ksamil tager det ca. 20 min at komme til med bil.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 9°c
feb 10°c
mar 12°c
apr 16°c
maj 20°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 14°c
dec 10°c
8,5 ud af 10 Saranda
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1004 anmeldelser

Andre rejsemål Albanien

Durres Riviera

Nu har du mulighed for at opleve endnu et område i smukke Albanien – nemlig Durres Riviera. Den næsten 10 kilometer lange sandstrand starter lige syd for havnen og kantes af en strandpromenade. Hotellerne ligger alle nær stranden, og du kan se frem til afslappende dage med sol og badeture.

Dhermi

Dhermi er en af Albaniens bedst bevarede hemmeligheder. Det er en trendy sommerdestination for lokalbefolkningen som nu tiltrækker turister fra hele Europa med sine dejlige hvide strande og det klare blå hav. Her bor du mellem kysten og bjergene i en albansk by med en hyggelig lokal atmosfære.