Rejser til Saranda

Saranda er:

  • • Krystalklart vand
  • • Skønne naturomgivelser
  • • Rig på historie

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Albanien kommer tilbage i 2022

Grundet usikre tider er vi blevet nødt til at ændre i årets sommerprogram. Det betyder desværre, at vi ikke flyver til Albanien i år. Vi håber derimod, at du finder noget andet, der frister, blandt sommerens store udvalg.

Rejs med Apollo til Saranda – den albanske kystby der ligger overfor Korfu. Vandet er krystalklart, strandene er fantastiske, og der er masser af gode restauranter og caféer, hvor du får meget for pengene. I nærheden er der meget at opleve både i form af naturoplevelser og historie.

Foruden gyldigt pas er der brug for øvrig indrejsedokumentation til Saranda

For den mest prisvenlige transfer - fly til Ioannina

Populære hoteller Saranda

Poolen på Hotel Santa Quaranta i Saranda, Albanien.

Santa Quaranta

Fra 4.628 DKK

Oplev skønne Saranda

Fakta om Saranda

Valuta

Valutaen i Albanien hedder lek (ALL).

I Saranda er der hæveautomater hvor du kan benytte VISA og Mastercard. Du kan også betale med euro men får penge retur i LEK (Vi anbefaler derfor at betale med LEK). Restauranterne i Saranda tager ikke imod betaling med kreditkort. Der er flere vekslekontorer i Saranda.

Restauranter

En frokost koster ca. 30-40 kr. Vand koster ca. 2 kr. En øl koster ca. 10 kr., og en flaske vin koster ca. 40 kr. og op.

Strande

Den smalle, hvide grusstrand i Saranda ligger midt i byen. Vandet er krystalklart og du kan leje solstole og parasoller. Til den smukke sandstrand i Ksamil tager det ca. 20 min at komme til med bil.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 9°c
feb 10°c
mar 12°c
apr 16°c
maj 20°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 14°c
dec 10°c

Afrejselufthavne-billund-københavn

8,4 ud af 10 Saranda
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1578 anmeldelser