Rejser til Saranda

Saranda er:

  • • Krystalklart vand
  • • Skønne naturomgivelser
  • • Rig på historie

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Rejs med Apollo til Saranda – den albanske kystby der ligger overfor Korfu. Vandet er krystalklart, strandene er fantastiske, og der er masser af gode restauranter og caféer, hvor du får meget for pengene. I nærheden er der meget at opleve både i form af naturoplevelser og historie.

Foruden gyldigt pas er der brug for øvrig indrejsedokumentation til Saranda

For den mest prisvenlige transfer - fly til Ioannina

Oplev skønne SarandaFakta om Saranda

Valuta

Valutaen i Albanien hedder lek (ALL).

I Saranda er der hæveautomater hvor du kan benytte VISA og Mastercard. Du kan også betale med euro men får penge retur i LEK (Vi anbefaler derfor at betale med LEK). Restauranterne i Saranda tager ikke imod betaling med kreditkort. Der er flere vekslekontorer i Saranda.

Strande

Den smalle, hvide grusstrand i Saranda ligger midt i byen. Vandet er krystalklart og du kan leje solstole og parasoller. Til den smukke sandstrand i Ksamil tager det ca. 20 min at komme til med bil.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 12°c
mar 14°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 13°c
7,9 ud af 10 Saranda
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1476 anmeldelser

Andre rejsemål Albanien

Durres Riviera

Nu har du mulighed for at opleve endnu et område i smukke Albanien – nemlig Durres Riviera. Den næsten 10 kilometer lange sandstrand starter lige syd for havnen og kantes af en strandpromenade. Hotellerne ligger alle nær stranden, og du kan se frem til afslappende dage med sol og badeture.