Sandstrand på Bali i smukke omgivelser

8 smukke strande på Bali

De fleste hoteller på Bali ligger langs en strand. Vil du tage en udflugt til en anden strand er der masser af gode muligheder. Se vores tips her!

Magiske Kelingking Beach på Nusa Peninda, Bali

1. Seminyak Beach

Området er lidt mere eksklusivt, og stranden er omgivet af flere luksuriøse villaer og spaanlæg. Stranden består af tre sektioner, og vandet kan være ret så livligt, hvilket er perfekt for dig, som holder af at surfe. Ved lavvande er stranden en lang og eksotisk sandstrand. Om aftenen kan du sidde på restauranternes farverige puder og nyde solnedgangen.

2. Jimbaran Beach

Stranden i Jimbaran er et roligt og romantisk sted med en lang strandbred som består af hvidt, finkornet sand. Vandet her er roligt og velegnet til børn. 

3. Legian Beach

Det her er stranden, som har alt. Legian Beach er en af de mest populære strande på Bali, hvor du kan surfe, feste og shoppe. Efter solnedgang vågner strandbarerne.

4. Geger Beach (Pantai Geger)

I Nusa Dua ligger stranden Geger-stranden. Den gyldengule strand ligger som en bue og er ca. 1 kilometer lang. Havet er turkisblåt og roligt. På hotellet Melia Bali bor du på stranden.

5. Sanur Beach

Stranden Sanur Beach ligger blot et par kilometer fra Kuta, men har en helt anden atmosfære. Stranden er lang, og udsigten mod horisonten virker uendelig. Hvis du holder af at snorkle, vil du elske Sanur Beach – stranden er omringet af et koralrev. Næsten alle Apollos hoteller i Sanur ligger ved stranden.

6. Tanjung Benoa

Der er mange grunde til at elske stranden i Tanjung Benoas. Den tre kilometer lange strand er kridhvid med mange vandsportsfaciliteter. Langs strandpromenaden venter restauranter og butikker. Forkæl dig selv og bo på hotel midt på Tanjung Benoa Beach, på hotel Grand Mirage Resort eller Bali Reef Resort.

7. Candidasa Beach

Candidasa Beach er en af Balis mest populære strande, men her er stadig roligt og stille. Nogle kilometer fra Candidasa ligger stranden Pasir Putih (også kaldet White Sand Beach). Pasir Putih er blot et par hundrede meter lang, med hvidt sand omkranset af kokosnøddepalmer. Vores hotel Candi Beach Resort & Spa ligger nær Candidasa Beach. 
 

8. Kelingking Beach

Den drømmende Kelingking strand beliggende på øen Nusa Peninda er et must at besøge, når du er på Bali. Her kan du udover dejligt turkisblåt vand og en magisk sandstrand også nyde en af ​​de smukke omgivelser!


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Bali, find og book en rejse til Bali eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Bali

Her finder du vores bedste tips til de fineste strande, bedste naturoplevelser, lækre eksotiske smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Bali

Bali

  • Spændende kultur og natur
  • Surf, dyk og bad
  • En frodig paradis-ø
Læs mere om Bali

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her