1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Når den ekstra opredning bruges, bliver værelset trangt. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler på hvert værelse. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejligheder med terrasse i stueplan som er indhegnet med en lille have med hegn, græsplæne og solstole og spiseplads. Lejligheden støder direkte op til poolområdet. Kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.