Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

36 bedømmelser
Meget godt
 
18
Godt
 
14
Middel
 
3
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

10-09-2014

af rejseglad2014 Tårs, Danmark

Dejligt hotel med god pool

Udmærket ældre lejligheder med grundig rengøring hver dag og meget venlig service- 700 meter fra den nærmeste strand, kan kraftigt anbefale at leje bil/mc og se øen (vi lejede atv i 3 dage til 75 eur.). Priserne er som herhjemme på alt, guiderne er på hotellet hver dag, kan anbefales til par og enlige

 
05-08-2014

af Per H New York

Roligt, hyggeligt, med det mest nødvendige.

Pænt, rent, rart, men ikke meget luksus, dog en fin pool med udmærkede solsenge og parasoller. Der er også en pool-bar med snacks og kolde drikkevarer til billige priser. ligger lidt udenfor byen, så en bil er rar at have.

 
12-06-2014

af fynboenclaus Odense, Danmark

Simpelt men iorden.

electra er meget spartansk udstyret i lejlighederne, gammelt inventar og ikke egnet til madlavning. det er ikke for gangbesværede, da det ligger ca 2km udenfor pythagorion alligevel er det et godt sted at bo hvis man kan og vil gå en del, der er ca 1 km til en rimelig strand dorissa beach, hvor det er godt at snorkle og 2 km til nærmeste supermarked, der er dog busstoppested for bus til samos by ca 50 m fra lejlighederne. Det virkelig positive ved electra er at poolen har en rigtig flot udsigt og rengøringen er helt i top, så kan man leve med at det er lidt gammelt det hele. Pythagorion har mange gode restauranter og området er meget flot til vandreture, det er dog nok ikke stedet for børnefamilier idet der ikke er nogle forlystelser og strandene ikke de bedste, ikke så meget fint sand. Vi anbefaler til alle som vil naturoplevelser, gåture og afslapning.

 
17-05-2014

af Ambent Skanderborg, Danmark

Fantastisk dejligt hotel i skønne omgivelser - et paradis

Det er et lille fantastisk dejligt hotel. Flot beliggenhed med udsigt over havet og naturen. Værtparret er meget hjælpsomme og serviceminded. Perfekt udsigt og i gåafstand fra byen. Vi kommer der gerne igen. Et godt valg af Århus Charter .

 
13-04-2019

af sakis1969_11 München, Tyskland

very nice apartments hotel

very nice apartments hotel with very clean and big comfortably rooms, the owner's hospitality makes you feel like to be in your home! very closed to the beach (glikorissa) and perfect view to the sea!