Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Sovesofa. Smart Tv og Marshall bluetooth højtalere. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar og Nespresso-maskine. Hårtørrer, badekåbe og tøfler. Deluxe-værelserne har åben planløsning mod badeværelset, som har badekar og bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, der har havudsigt og jacuzzi på terrassen.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med smart Tv og Marshall bluetooth højtalere. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar og Nespresso-maskine. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Dobbeltværelserne har åben planløsning mod badeværelset, som har badekar og bruser samt toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Sovesofa. Smart Tv og Marshall bluetooth højtalere. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar og Nespresso-maskine. Hårtørrer, badekåbe og tøfler. Superior-værelserne har åben planløsning mod badeværelset, som har badekar og bruser samt toilet. Balkon eller terrasse med jacuzzi og solstole på terrassen.

Antal personer: 2-3 personer.