En smuk strand på Leros

Fine strande på Leros

Leros har mange dejlige strande at udforske og er perfekt til dem, der vil nyde en ferie fyldt med sol og badning. Krystalklart vand og smukke omgivelser er fælles for mange af øens fine strande.

Xirokambos Beach

1. Alinda Beach - Leros' længste strand

Alinda Beach er den længste strand på Leros med flere faciliteter, taverner og vandsport. Stranden er omgivet af frodige fyrretræer, der giver kølig skygge, når du har brug for en pause fra solen. Hvis du vil være i fred for andre soldyrkere, er der flere små bugter rundt omkring, som giver lidt privatliv.

2 Agia Marina Strand

Lige foran landsbyen Agia Marina finder du den smukke, postkortlignende strand af samme navn. Her kan du nyde varmt, blødt sand og krystalklart vand i rolige og maleriske omgivelser.

3. Xirokambos-stranden

Lige uden for Lakki finder du Xirokambos-stranden i naturskønne omgivelser. Her kan du nyde det krystalklare vand, hvor du nogle steder kan se helt ned til 45 meter! For enden af stranden ligger kapellet Panagia Kavouradena og ruinerne af den gamle borg Kastro. Hvis du har lyst til en bid mad, er der masser af tavernaer i nærheden.

4. Blefoutis-stranden

På den nordlige side af øen finder du den maleriske Blefoutis Beach, der ligger i en bugt på den nordlige side af Leros. Den beskyttede bugt betyder, at bølgerne her er lidt mindre end på andre strande, hvilket giver en ekstra rolig og fredfyldt atmosfære. Hvis du trænger til noget i maven, er der flere restauranter i nærheden, hvor fisk er specialiteten.

5 - Merikia Strand

Rolige Merikia Beach ved Lakki byder på en varm sandstrand omgivet af grønne områder. Her er vandet så klart, at man nemt kan se en stime småfisk svømme forbi. Merikia er især populær blandt dem, der elsker at være tæt på naturen og sætter pris på en fredelig atmosfære.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Leros. Find og book en rejse til Leros eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Leros

Her er vores bedste tips til de bedste seværdigheder og smukkeste strande!

Se alle vores rejsetips til Leros

Leros

  • Fine strande
  • Autentisk græsk
  • Uspolerede omgivelser

Se alle rejser til Leros 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her