1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn , el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

2-værelses lejligheder som har balkon med havudsigt har et møbleret køkken og udsigt over haven fra lejligheden.

2-værelses lejligheder med delt udeplads ligger på nederste etage. Udepladsen er møbleret og der er adgang til siddepladser i haven. Terrassen anvendes af andre gæster til at komme til/fra deres lejligheder.

Nogle 2-værelses lejligheder med balkon har ingen udsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer

Større 1-værelses lejligheder

Større 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.