Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder i åben planløsning. Køkkendel med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

Enkle 2-værelses lejligheder med separat soveværelse. Køkkendel med kogeplader, køleskab, mikroovn , el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet.

2-værelses lejligheder som har balkon med havudsigt har et møbleret køkken og udsigt over haven fra lejligheden. Nogle 2-værelses lejligheder med balkon har ingen udsigt. 2-værelses lejligheder med delt udeplads ligger på nederste etage. Udepladsen er møbleret og der er adgang til siddepladser i haven. Terrassen anvendes af andre gæster til at komme til/fra deres lejligheder.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer

Større 1-værelses lejligheder

Større, enkle 1-værelses lejligheder. Alle 1-værelses lejligheder har en køkkendel med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.