Elati

  • • Nær havet
  • • Rolig beliggenhed
  • • Gratis wifi på fællesområder
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Det her er en rigtig perle i det centrale Nidri. Stranden ligger lige bagved hotellet, og på vejen ligger en lille have. Du kan nyde middag i byen eller selv lave mad i lejligheder med minikøkken.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. Større 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed lige ved kysten. Lidt for "turistet" placering.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 3 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elati er et lille og hyggeligt hotel beliggende lige ved stranden i det centrale Nidri. På stranden findes solstole og parasoller mod betaling. Mellem stranden og hotellet findes el lille have, hvor du kan nyde dejlig skygge.

Hotellets beliggenhed er optimal, hvis man vi opleve resten af Nidri og Lefkas. Lej fx en bil for en dag og oplev omgivelserne, eller tag på en arrangeret udflugt i Lefkas' skærgård.
Der findes flere restauranter, taverner og barer kort fra hotellet. Gratis wifi på fællesområder. Livlige omgivelser, der kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Lefkas

Georgio

Georgio er et hyggeligt hotel med meget personlig service. Lyse, enkle lejligheder. En ferie på Georgio er perfekt for både par og gode venner. Her kan I nyde en dejlig terrasse med borde og stole ved poolområdet. Lefkas centrum og Nidris stemningsfulde havnepromenade ligger i gåafstand herfra.

Seaview

På Hotel Seaview bydes du velkommen af familien Gazi, som ejer og driver hotellet. Her bor du i moderne, lyse værelser direkte ved stranden i Nidri. Den personlige service og den skønne beliggenhed gør, at hotel Seaview er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Bel Air

Hotel Bel Air er et mindre hotel, der ligger en kort gåtur fra rullestensstranden i Nidri på naturskønne Lefkas. På hotellet er der både pool og jacuzzi, og morgenmaden nydes i poolbaren. Hotellet er vellidt for sit skønne personale og perfekte beliggenhed.

Eleana

På Eleana venter en herlig afslappende ferie. Stranden ligger en kort gåtur fra hotellet, og fra poolbaren du bestille en forfriskning, der kan nydes ved poolkanten. Nikianas ligger et stenkast fra hotellet, og her er nogle få strandtaverner.

Palmyra

Lad fine Palmyra blive base for en afslappet ferie i Lefkas. Her venter et hyggeligt poolområde med garanti for læsero. Når du føler dig klar til større udfordringer end afslapning, ligger alle Nidris hyggelige taverner lige i nærheden.

Porto Ligia

På hotel Porto Ligia bor du lige ud til strandens klare vand og blot en kort gåtur fra centrum. Her er en stor pool med børnesektion. Her er poolbar og have hvor du kan tilbringe dejlige feriestunder.

Aggelos

Lejlighedshotellet Aggelos ligger i udkanten af Nidri og er perfekt for dig, der vil være nær det meste og samtidig kunne lave mad selv. Her er der et hyggeligt poolområde med børnesektion og poolbar. Nidris stemningsfulde havnepromenade har et stort udbud af restauranter og ligger i bekvem gåafstand.

Orion (Lefkas)

Hotel Orion i Lefkas er et fantastisk hotel for livsnydere, der ønsker en ferie, hvor afslapning er i højsædet. Orion ligger kun 20 m fra stranden samt en kort gåafstand fra havnen i Nidri. Hotellet har 21 charmerende værelser, en frodig have og et hyggeligt poolområde med en smuk udsigt over bjerge og hav.

Sunwaves

Hotel Sunwaves er et lille, familiedrevet hotel, som ligger direkte ved stranden i Vassiliki. Her kan du nyde den smukke udsigt ud over Vassiliki-bugten fra både restauranten og det dejlige poolområde.

Santa Maura

Hotel Santa Maura er et centralt beliggende hotel i Nidri på Lefkas. Ved poolområde hersker en rolig atmosfære. Hotellet er beliggende nær Nidris mange restauranter og butikker.

Marina Pansion

Marina Pansion har en god beliggenhed ved Perigiali-stranden på Lefkas. Hotellet ligger i en smuk og hyggelig have ved en lille havn. Ved stranden ligger hotellets snackbar med smuk udsigt over havet.

Armeno Beach

På Armeno Beach bliver du budt velkommen af familien Kartanos, som ejer og driver hotellet og gør alt for, at du skal trives her. Dette lille hyggelige hotel er beliggende direkte ved stranden i Nidri med gåafstand til barer og taverner i området. Hotellet indgår i Apollo Mondo Local-familien, der omfatter hoteller med høj gæstetilfredshed og et lokalt touch.

Lefko

Lefko er det dejligt hotel med god, central beliggenhed, men stadig i rolige omgivelser i Nidri. Her bor du i fine værelser eller lejligheder og har kun en kort gåtur til stranden. På hotellet er der en pool med jacuzzi.

Royal Nidri

Royal Nidri er et populært og børnevenligt lejlighedshotel beliggende i et roligt område i Nidri. Her bor du i lyse lejligheder og har kun er kort gåtur til både centrum og sandstrand. På hotellet er der poolområde med jacuzzi og separat børnepool.

Il Mare

Velkommen til hyggelige Il Mare i Nidri på Lefkas. Et lille, familiært hotel direkte ved stranden. Spis lækker mad i hotellets bar eller oplev butikker og taverner i Nidri centrum.

Porto Galini

Porto Galini er et stort og flot hotel for hele familien beliggende lige ved stranden på det østlige Lefkas. Hotellet er bygget i græsk stil med flere mindre bygninger i frodige omgivelser. Slap af ved poolen eller stranden, lad børnene finde nye venner i børneklubben og slut dagen af med et spil tennis. Stor og flot spa for voksne.

Captain Stavros - sommer 2022

Captain Stavros er et af vores populære hoteller i udkanten af Nidri på Lefkas. Hotellet har høj kundetilfredshed, en rolig atmosfære og et hyggeligt poolområde. Her bor du i gåafstand til Nidris havnepromenade med taverner og butikker.