Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 48 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,6 / 10
Service
 
6,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-25


9 ud af 10

+
Vi blev ombooket til Ammos pga vand på gulvet på badeværelset. Det var ejeren der selv forestod dette. Super service, og vi fik vandudsigt. Eliat, som vi boede på den første nat, var roligt med en god terrasse og perfekt tæt på vandet og hovedgaden, dog uden støj fra samme.
-
Vi havde ikke de store forventninger, da vi havde købt en billig afbudsrejse. Jeg vil dog sige, at hvis vi var blevet på Eliat, som var en lille studielejlighed, ville jeg have skrevet at der manglede al væsentlig service i køkkenet. Der var 2-3 glas, ingen gryder og pander og ingen andre køkkenredskabet. Svar til 11: er baseret på Ammos

Bekræftet køb : 2023-09-18


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-04


2 ud af 10

+
Udsigten
-
Jeg var efter telefonisk samtale blevet lovet det var et familie værelse med 2 adskilte senge. Samtalen var små flabet. Jeg kunne jo bare læse beskrivelsen. Som den kvindelige rejsekonsulent sagde. Det viste sig det ikke var et familie værelse med adskilte senge. Jeg ringede til guiderne fik en uforståelig svensker i røret, som efter følgende sendte en sms. Hej igen, vi beklagar att ni blivit lovade ett rum med separat sängar och inte fått det. Det står på våran hemsida att rummen har dubbelsängar och vi kommer självklart förmedla misstaget dem från apollo hemma gjort. Dessvärre har Elati inga rum med separat sängar. Om ni har fler invändningar och synpunkter kontakta oss gärna igen. Med vänliga hälsningar linnea apollo lefkas Total dårlig service

Bekræftet køb : 2023-08-21


8 ud af 10

+
Let adgang til stranden og god placering af restaurant ned til stranden.
-
Sengene er alt for hårde, der mangler rigtige topmadrasser og hovedpuder af almindelig størrelse. Der kæmpe hovedpuder som er umulige at sove med. I tekøkken kunne der godt være en klud og en opvaskebørste så det er muligt at vaske kopper og glas efter brug. Det er beskrevet at man kan opholde sig i hotellets have. Men der er ingen havemøbler den hyggelige have hvor der er skygge om eftermiddag kan man kun bruge hvis man selv tager stole med fra værelset. Der var adgang til wifi i følge hotellet med det fungerer ikke. Hotellet siger at det er vores telefon der er problemet. Vores telefon virker alle andre steder.

Bekræftet køb : 2023-08-21


8 ud af 10

+
Beliggende
-
Service i køkkenet var meget mangelfuld.

Bekræftet køb : 2023-08-14


5 ud af 10

+
Udsigten, roen og morgenmaden. Sengen var god.
-
Der var kun tre skeer og enkelte glas på værelset som ikke var rengjort ved ankomst. Det var uhygiejnisk. Der blev ikke skiftet håndklæder (fik at vide der ville være tre skift), manglede toiletpapir.

Bekræftet køb : 2023-07-31


6 ud af 10

+
at strand og by lå så tæt på, dejlige omgivelser
-
det manglede service så man kunne lave mad, det lignede heller ikke værelset jeg havde set hjemme fra.

Bekræftet køb : 2023-06-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

4 bedømmelser
Meget godt
 
2
Godt
 
0
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

19-07-2019

af raduc3574 Bacau, Rumænien

I do not recommend!

Even if the hotel's location is good, very close to the beach, the harbor and the center, the room that offered us was disappointing. I found it full of mosquitoes (nets against them do not exist) with walls painted horribly (like an amateur) with poor quality furniture with worn or broken elements, as can be seen in the attached pictures. Lowly equipped kitchenette; hob, virtually unusable due to the lack of cookware. Poor quality TV (you did not know if it was a tv or monitor) with poor reception of channels, with a non-functional remote control ... as nonexistent. We noticed, however, the existence of air conditioning, the safe and the fact that daily cleaning is done. We also appreciate the friendliness of the hosts, the communication with them and the attention they give to the needs of the tourists. However, this is not enough and, through this message, we draw attention to the fact that the location needs to be rearranged. No tourist who comes from thousands of miles does not want to find accommodation like this.

 
15-06-2024

af Zante1Sweden Sweden

Elati och Ammos

Vi hade rum nr 3, ett enkelt dubbelrum med vattenkokare, kylskåp och tv. Har tidigare varit en studio så det var ganska rymligt men det fanns inga bestick, fat, koppar eller glas i skåpen. Ganska hård säng. Två handfat i badrummet var väldigt bekvämt och duschen var med bra tryck. Bra AC. Ingen lyx alls men vi trivdes bra. Frukosten serverades på ägarens intill liggande restaurang Ammos som för övrigt hade jättegod mat och smarriga cocktails.

 
03-11-2016

af 461karir Oslo, Norge

Nydelig appartementshotell

Veldig hyggelig og rolig sted med veldig hyggelige folk. Ideell plassering for dem som ønsker å ha kort vei til både stranden (Halvt minutt å gå) og til hovedgaten (1 minutt å gå) men som ikke vil bo på den ståkete havnepromenaden (5 minutter å gå). Det eneste minuset er for sengen, som er altfor hard. Jeg løser det ved å legge en delvis oppblåst luftmadrass under lakenet. Funker fint! Dette var mitt andre besøk, og jeg kommer tilbake til våren.

 
26-07-2016

af Norunn30 Stavanger, Norge

Hjemmekoselig sted i Nidri.

Var en uke i Nidri ,juni 2016. Bodde på Elati appartments. Ble møtt av en smilende hyggelig dame og fikk koselig leilighet på bakkeplan med stor fliselagt terrasse med bord og stoler. Flott hage rundt og gikk bare over plenen så var vi på stranden. Ligger inn av hovedgaten i Nidri,ned mot sjøen, så ikke noe støy. Kort vei til matbutikk og spisesteder. Vil gjerne reise tilbake hit !!