Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
beliggenheden i rolige omgivelser
-
rødvin var udrikkelig. valgte men spiritus ud over all incl. betalte man mere for den end de tog på rastauranterne på strandpromenaden

Bekræftet køb : 2023-08-20


7 ud af 10

+
venlig personale samt rengøring ok
-
lidt anderledes mad,, der manglede nødder og frugt ved poolbaren , max 2 drinks i timen ikke ok når det er med all inclusive , der stod der var pool håndklæder , da vi spurgte efter dem var svaret , de havde ingen også efter 3 dag, vi måtte selv i byen og købe 2 stk.

Bekræftet køb : 2023-08-06


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-03


10 ud af 10

+
Der var et fantastisk venligt, hjælpsomt og imødekommende personale, som altid var parat til, at komme med ideer til ture. Vi var meget overraskede over maden, der var altid noget nyt og spændende at smage.
-
Har ingen

Bekræftet køb : 2023-07-30


8 ud af 10

+
Sød og venlig personale og god betjening
-
Poolområde for lille, og for få solsenge. Der kunne godt gøres noget ud af stranden som mangler parasoller og solsenge.

Bekræftet køb : 2023-07-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-16


9 ud af 10

+
Venligt personale, pæne omgivelser, meget varieret all-inklusiv mad -meget godt.
-
For få hylder/skuffer til tøj; stole andre end dem fra altanen.

Bekræftet køb : 2023-06-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

431 bedømmelser
Meget godt
 
196
Godt
 
112
Middel
 
47
Mindre godt
 
38
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

29-06-2023

af 196orlah Danmark

Rigitgt godt "all inclusive" hotel.

Hotellet var rigtigt godt, maden god og meget varieret når det er "all inclusive" - kun få ting var de samme i den uge vi var der. Servicen var god og venlig, både i restauranten, i receptionen og rengøringen. Værelset udmærket standard; dog er badeværelset også her lige i den lille størrelse: døren skal helt op og personen helt ud i rummet for at kunne lukke døren igen og brusebadet sender lidt vand ud af brusekabinen, selv om man bader rolig og forsigtig. Men det fungerer og der er plads til toiletsagerne i rummet. Vores altan var ok; og airconditiondelen på den anbragt så fornuftigt som muligt når det nu skal være på gulvet; der var andre altaner hvor "kassen" var anbragt lige foran ydervæggen på altanen og dermed i vejen for brugen af uderummet. Omgivelserne er dejlige og der er ikke langt til en rigtig god strand, når man nu ikke er så meget for swimmingpools.

 
09-09-2019

af Janneds Greve Kommune, Danmark

14 dejlige dage

Har tilbragt 14 dejlige dage på dette hotel. Hotellet var i top, rent og pænt hele vejen igennem. Personalet gav en fantastisk service alle sammen, specielt kan nævnes Marilena & Geogios i poolbaren, som knoklede for at få langet drinks over baren hele dagen. Dog kan der nævnes nogle ting som burde forbedres for at dette hotel vil ligge i top hos os: 1. Der burde være et skilt ved pool, der tilkendegav at den er 3,5 meter dyb, der var flere der fik en slem overrasklse når de hoppede i, også med børn. 2. Er man til at sidde ved baren om aftenen og tage imod den underholdning som der var (hver aften) skulle man give de tre piger der knoklede for at lave sjove selskabslege, ordentlige arbejdsforhold. lyden var elendig, mikrofonerne duede ikke, så hutigt tabte man interessen når man ikke kunne høre hvad der blev sagt, synd for pigerne der lage et stort stykke arbejde i at vi skulle have det sjovt. 3. Underholdningen i løbet af dagen - poolbordet stod indendørs, så man kunne ikke nyde solen når man spillede, bordtennis var placeret bag baren i skygge, heller ikke sjovt. Der er et stort stykke ledig plads hvor dette kunne stå. Alt i alt et dejligt, rent og nydeligt hotel - men desværre med nogle minusser som kan forbedres. Folk der elsker Kreta som rejsemål, men mest kommer i vest, prøv Østkreta, og også dette hotel - det er ok til prisen, vil nok ikke komme der en anden gang, medmindre ovenstående mangler er udbedret.

 
03-04-2024

af Clint V

Gouves Bay

Vriendelijke staf, bediening met een smile. Eten is top, veel keuze. Rustig hotel - goed voor te ontspannen! Kamer is heel proper alsook het personeel voor te kuisen doet zijn best om alles tip top achter te laten. Receptie 24/7 altijd klaar om iedereen te helpen.

 
10-01-2024

af lyonel f Saint-Paulien, Frankrig

A fuir !!!!

Séjour effectué en Octobre 2023, pour 2 semaines. Hôtel ne méritant pas 4 étoiles, nous avons déjà effectué plusieurs voyages en Crête dans des Hôtels dignes de leurs étoiles. Salle de restaurant moyennement propre, et toujours en courant d'air, beaucoup de bruit de la part du personnel débarrassant, repas répétitifs et non engageants et de plus ce n'était pas des plats chauds mais froids pratiquement à chaque fois et trop, trop salé. Pas de vin rosé au restaurant ni au bar. Le Monsieur âgé de la salle de restaurant n'est pas accueillant du tout, jamais un bonjour. Seuls points positifs, les desserts et la chambre qui était très bien et très propre, hormis la salle de bain qui mériterait d'être refaite, inondation garantie à chaque fois. A éviter!!!

 
08-10-2023

af Martine F

Un peu déçue tout de même

Une sérieuse remise en état devrait être effectuée rouille au niveau de la salle d'eau par contre le personnel est très chaleureux mais personne ne parle français idem pour la réception pour les plats il faudrait songer à noter la composition pensez aux personnes allergiques comme moi merci