Dobbeltværelser

Lyse og moderne dobbeltværelser. Ekstraopredning er muligt i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Lyse og moderne dobbeltværelser. Ekstraopredning er muligt i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter og minibar. For gæster med halvpension opfyldes minibaren mod betaling (vand opfyldes gratis). For gæster med All Inclusive opfyldes minibaren gratis hver dag. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Lyse og moderne enkeltværelser med tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter og minibar. For gæster med halvpension opfyldes minibaren mod betaling (vand opfyldes gratis). For gæster med All Inclusive opfyldes minibaren gratis hver dag. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåbe og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Lyse og moderne familie-værelser med soveværelse og opholdsrum med sovesofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter og minibar. For gæster med halvpension opfyldes minibaren mod betaling (vand opfyldes gratis). For gæster med All Inclusive opfyldes minibaren gratis hver dag. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Suiter

Elegante og moderne suiter med opholdsrum og soveværelse. To separate senge i soveværelset og sovesofa i opholdsrummet. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. For gæster med halvpension opfyldes minibaren mod betaling (vand opfyldes gratis). For gæster med All Inclusive opfyldes minibaren gratis hver dag. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 3 børn.