Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

2981 bedømmelser
Meget godt
 
2159
Godt
 
605
Middel
 
160
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

25-10-2021

af lasses0rensen Odense, Danmark

Ferie med service

Et fantastisk hotel med styr på tingene og fantastisk service. Rent, flot og idyllisk. Vi følte os i trygge omgivelser. Personalet var venlige og stod altid på spring for at yde god service. God underholdning hver aften med flot dans og god musik. Mulighed for mange aktiviter, både for børn og voksne. Et godt familiehotel.

 
25-10-2021

af katjanorgaard Roskilde, Danmark

Vidunderligt feriested:)

Super vidunderligt feriested, der på alle mulige måder indfriede vores forventninger som familie. Der var dejlige værelser, der var rent og pænt. Der var en skøn pool, samt super professionel service fra al personale. Vi fik en oplevelse af stor gæstfrihed, og vi skulle bare sige til, hvis der var det mindste, som vi havde brug for. Udsigten var heller ikke til at tage fejl af. En udsigt, som vi allerede savner. Astir Odysseus Kos Resort og Spa er absolut et sted, vi gerne vil tilbage til!!

 
19-07-2019

af didde4462 Herning, Danmark

Dejligt 5-stjernet hotel

Resortet er fantastisk flot. Utallige store pools at vælge imellem. Er placeret ved privat strand. Så flot. Vi blev ved ankomst opgraderet til en familiesuite, WOW den var så flot. Vi følte os så forkælet. Maden var meget gennemsnitlig iforhold til et 5-stjernet hotel. Personalet var så imødekommende og gjorde alt for at forkæle os. Hvis man vil et luksus hotel, som er meget roligt og fokus på familie, kan man roligt vælge dette hotel.

 
14-10-2018

af starday28 Skive, Danmark

Wauw, bare wauw😍

Sikken en service. Ankommer sent, alt står klar. Selv golfvognen til at kører os til vores værelse, samt en pose med sandwich og frugt. Her er så pænt og rent. Mega lækkert mad. Gode driks og skøn kaffe. Super fine værelser, med alt man skal bruge. Selv minibaren er All inclusive. Meget venlig personale, alle burde fremhæves. Absolut i min top fem af de hoteller vi har været på. Perfekt til børnefamilier, par, unge og ældre ❤️❤️❤️❤️❤️

 
07-08-2018

af 990nannag Nivå, Danmark

Super lækkert feriested

Hotel i luksusklasse. Store rummelige og velindrettede værelser med meget komfortable senge. Smukke udendørs arealer. Alt holdes meget pænt og rent. Dejlige pools. Her kan man sagtens svømme lange baner hvis man vil det. Selv om hotellet er stort, så virker det på ingen måde overfyldt. Der er stor variation i maden og man behøver på ingen måde at være nødt til at spise det samme igen og igen. Spa afdelingen er virkelig luksus. En tur der skal man unde sig selv. Personalet er overvejende meget venlige og smilende og hjælpsomme. Eneste minus er at gæsterne har den dårlige vane at reservere solsenge med deres håndklæder. Det er jo i bund og grund ikke hotellets skyld. De har sat skilte op på alle parasoller. Men ingen overholder det. Da der er et livreddertårn på stranden er det bemærkelsesværdigt at hotellet ikke vælger at ansætte et par livreddere. Et ophold her med all inklusive kan bestemt anbefales.