Go. Live a little! Afsnit 3: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus har den svenske længdespringsrekord på 8,44. Mange lærte ham at kende, da han vandt tv-programmet Mästarnas Mästare 2020. I dette afsnit af Go. Live a little! udfordrer Erik ham i at teste sine atletiske evner på en ny måde: Michel tager til Algarve og lærer at surfe. En ikke helt ukompliceret mission, da Michel viser sig at være bange for hajer. Udover hurtigt at udvikle sig til en rigtig god surfer, får Michel også prøvet Farmhopping, cykle rundt i Algarves vinmarker og prøve de lokale delikatesser.


I dette afsnit

Læs mere om detaljerne i dette afsnit

Udfordring: Surfkursus på Sagres

Langs Algarvekysten venter magiske gyldengule sandstrande i smukke omgivelser med mægtige klippeformationer. Leder du efter førsteklasses surfing? Så bør du helt sikkert tilføje Algarvekysten til din bucket list! På Algarvekysten finder du nogle af Europas bedste surfstrande.

Læs mere om Algarves bedste surfstrande »

Belønning: Farmhopping mellem Algarves vingårde

Algarve kan blandt andet prale af sin smukke natur, dejlige surfstrande og mere end 300 solskinsdage om året – men det er også en perfekt destination for vinelskere! Vinmarkerne omkring Algarvekysten producerer både rosé-, hvid- og rødvine.

Læs mere om vingårde i Algarve »

Destination: Algarvekysten

Algarvekysten byder på uberørte kyststrækninger med kilometerlange sandstrande i smukke naturomgivelser. Her kan du nyde alt fra sol og strand til skønne naturoplevelser og seværdigheder og meget kan opleves med båd, SUP eller kajak. Eller via vandre- og cykelture.

Læs mere om Algarvekysten »

Rejseprogrammet Go. Live a little!

Følg med fire kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål

Trailer for afsnit 1: Græske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første afsnit af Go. Live a little! møder vi den svenske sangerinde Klara Hammarström, kendt blandt andet fra Melodi Grand Prix. Klara elsker tzatziki, men hun er aldrig blevet lært at lave ægte græsk mad. Hendes opgave bliver derfor at sætte sig ind i det græske køkken under et intensivt kursus med kokken Kassiani Kostera.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 2: Svedig udfordring i Sivota med Chris Nyhus

Den norske "superfar" og influencer Chris Nyhus er med i dette afsnit af Go.Live a little! Chris tager til Sivota, hvor han får en virkelig svedig udfordring af Erik Segerstedt: han skal lede et crossfit-træningspas for en gruppe hotelgæster, og det bliver mildest talt en anderledes træning med en ret nervøs træner.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 4: Svimlende højder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I dette afsnit skal vi møde den danske tv- og radiovært Lisbeth Østergaard. Hun har rejst til dramatiske Makarska på den kroatiske kyst. Lisbeths udfordring bliver at tage en tur i den nervepirrende Zipline-bane over kløfterne.

Se hele afsnittet her »

 

Om programmet

I rejseprogrammet Go. Live a little! har vi hos Apollo sendt fire kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål. Her får de mulighed for at opleve noget af det, der gør det så fantastisk at rejse. Og ikke nok med det: vi har også udfordret dem i at afprøve sine egne grænser og tage et skridt ud af comfort zonen. Alle har fået en udfordring, hvor de skal gøre noget, de ikke har gjort før og måske ellers aldrig havde turdet.


Find og book rejsen her


Hvad er Go live a little!

Med Go live a little! Ønsker vi at inspirere til flere eventyr og aktiviteter på din næste rejse med Apollo. Der er altid mulighed for oplevelser på vores destinationer. Det vigtigste er at finde de oplevelser, der passer netop dig, så husk at tjekke vores rejsetips til rejsemålet, inden du rejser.
 
Rejsemålet, hotellet, dem du rejser med og aktiviteterne: alt bidrager til helheden. Men det er oplevelserne, der gør din rejse til et eventyr. Er du interesseret i kultur? Benyt lejligheden til at lære dit rejsemål grundigt at kende. Mange af vores rejsemål omkring Middelhavet har en spændende historie med fascinerende levn, der vidner om stor dramatik. Eller tag på en vandretur for at lære mere om naturen. Lær det lokale køkken at kende. Prøv at spise noget, du aldrig har spist før. Eller lær noget helt nyt. Snorkling, dykning eller kamelridning. Tag på en guidet rundvisning i en gammel by. Eller kør på mountainbike ned ad et bjerg. Go live a little!