Vingårde i Algarve

Algarve byder på smuk natur, fantastiske surfstrande og over 300 solskinsdage om året - men det er også et perfekt rejsemål for vinelskere! Vinmarkerne omkring Algarvekysten producerer rosé-, hvid- og rødvin.

Druer i Algarve

Portugal har en lang tradition og historie inden for vinproduktion og er et af Europas førende vinproducerende lande. Her er nogle af vores yndlingsvinhuse i det naturskønne Algarve-vinområde.

Morgado do Quintão

Et af vores bedste tips er at besøge den dejlige vingård Morgado do Quintão. Forestil dig at sidde under et smukt oliventræ i hyggeligt selskab og smage gårdens egne vine kombineret med nogle lækre oste og charcuteri. På vingården kan du gøre netop dette! Uanset om du er en erfaren vinkender eller ej, er dette en smagsoplevelse og et vidunderligt minde at tage med hjem. På vingården kan du også benytte lejligheden til at købe vine, som du kan vise frem i din vinkælder eller dit glasskab, når du kommer hjem.

Quinta dos Vales

Oplev den prisbelønnede vingård Quinta dos Vales, hvor du kan nyde de dejlige omgivelser. Der tilbydes både guidede ture rundt i vingården, hvor du kan lære mere om vinfremstillingsprocessen, og selvfølgelig vinsmagning med passende tilbehør. Er du nybegynder, når det kommer til vinsmagning? Bare rolig, du vil gå herfra som en professionel!


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Algarve, find og book en rejse til Algarve eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Algarve

Algarvekystens bedste strande, smukkeste naturoplevelser og meget mere. Her har vi samlet nogle af vores bedste tips før din rejse til Algarve!

Se alle vores rejsetips for Algarve

Algarve

  • Charmerende kystbyer
  • Kilometerlange sandstrande
  • Førsteklasses golfbaner
Læs mere om Algarve

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her